Friday, October 19, 2012

Piala Malysia 2012: Gomo Kelantan Gomo!

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
JumAAt
19-10-2012


Aku nak sokong Kelantan bleh?

Sebab?

I love Kelantan very much!

walaupun,
sampai sekarang, lum mahir “speaking”, lum betah makan Budu, belum cekap belit batik atas kepala!

*Januari, sambut Tahun Baru 2012, di KB


Jom kita sokong bola!




~...HISYAM masih merasa kesunyian yang sungguh berbeza, tetapi tetap tidak menyamai kesepian seorang SERI BULAN, tetapi sokongan dari jauh walau dari Pantai Remis untuk mereka di Pantai Timur, tetap utuh melayang ke Pantai Tenggara...!~



 




24 comments:

  1. Kakak pun sokong Kelantan walau kakak org Johor tak tahulah kenapa.

    ReplyDelete
  2. Jom kita ke stadium nak?

    Tapi kakcik tak tahu nak sokong siapa! :)

    ReplyDelete
  3. pB sokong Kelantan.

    Tapi pB tak nak tengok game.

    Sebab , kalau pB tengok , mesti Kelantan kalah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ohhh bahaya ni. Jangan tengok jangan tengok! Kalu Kelantan kalah, saya cari awak! hahaha

      Delete
  4. mek kelantan ke?? saya ni hok belah ayoh kelanta..belah omak nogori tapi lahir di KL..gomo kelantan gomo! Gomo tu apa ek?hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ambo bukan Kelantan, tapi suka Kelantan. Bleh gitu? hehehehe Ambo dok tahu pong “gomo’ tu aper

      Delete
  5. saya sokong 'Malysia'... kahkahkah lariiiiiiiiiiiiii lelajuuuuuuuuuuuuuuu

    ReplyDelete
  6. Saya tak suka tgok bola...jadi tak sokong mana2 pun.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Elok begitu. Jadi orang berkecuali, kan?

      Delete
  7. Hahahaa...jangan ada yang maka bole udah!

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. Macam menanti suatu kemenangan yang besar, kan? Depa kalu menang dapat tanah... kita dapat mengah. hehehe

      Delete
  9. nak sokong ATM kot, sebab ada Marlon, dia kan ex player kedah dulu. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wahhh nak kena tengok nih. Ramai orang dok sebut pasal Marlon.

      Delete
  10. saya mestilah sokong ATM sebab kalau takde duit boleh keluarkan duit kat ATM ..... hehehe

    ReplyDelete
  11. ATM 2 Kltn 1...sy sokong dua2nya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aha sokong dua dua baru adil, ya tak?

      Delete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails