Friday, October 5, 2012

Tiada pilihan, blog baru la juga...

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
JumAAt
05-10-2012


Rasanya aku tak sampai hati nak usik blog yang sedia ada ni.

So, aku tengah merangka nak mulakan blog baru. Sebab gambar uploaded dalam blog ini dah reach 98% dah.

Jika sempat sampai hujung tahun ok gak, means Januari bleh bukak new blog. Tapi, macam tak sempat jer, maklum aku mesti nak masuk sekurang-kurang 1 gambar.

Buat masa ni, aku terfikir nak guna tajuk “...yang ingin kukongsi lagi..” Ok dak?

******

Tayang-tayang:


Tak perlu pun kengkawan lain tayang Mazhab Wasabi dia, aku memang minat Sushi juga. Hehehehe!





~...HISYAM sentiasa ada untuk menjadi penyokong tidak rebah, penyukat tidak berekod, pengkritik tidak berperisa dan SERI BULAN terus juga sentiasa rela, sentiasa ada juga untuk menjadi pendamping bukan malam, pengiring bukan mengiring malahan sanggup menjadi pengapit di atas pelamin yang belum siap tiang kerangkanya...~



 




20 comments:

  1. Mazhab wasabi hihi... GB punya mazhab tu:)

    Kakak rasa guna tajuk biasa lagi baik sebab macam dah jagi tagline AA so kawan-kawan mudah tahu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Zakie, kalu guna tajuk biasa yg sama saya rasa clash. So saya kena ubah sikit.

      Delete
  2. eh camana nak tahu gmbr dlm blog kita dh reach limit?

    *klau dh buat bru hebah2kn lah ye :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Semasa nak masukkan gambar gunakan ‘html’, akan ada notice kat bawah, berapa % gambar kita occupy blog. Cuma la tengok...

      Delete
  3. Nnt lg lupa hebah2 kan blog baru yea..:P

    ye.. nak tau camne blog kita dah smpi limit..??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Semasa nak masukkan gambar gunakan ‘html’, akan ada notice kat bawah, berapa % gambar kita occupy blog. Cuma la tengok...

      Delete
  4. Kalo takde gambo, macam tak best je kan... :(

    ReplyDelete
  5. Uisshhh...kalau dah ada rumah baru jangan lupa jadikan kami tamu VVIP okeh! Mazhab wasabi...kehkehkehhh...nyaris mak tertipu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau rasa tertipu tu, salahkan Gadis Bunga!

      Delete
  6. Ok nama blog tu...nk follow juga nanti :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nanti I bagitau perkembangannya ya..

      Delete
  7. risaunya kalau jadi gitu....

    baru semalam makan sushi..sedappp

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak perlu risau. Jika buat entri jarang ada gambar, masih boleh bertahan lagi tu.

      Delete
  8. mokyang, kenapa kena buat blog baru?
    papepun nanti nak follow gak...
    aiii folooo!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gambar dah penuh la. Nanti dah tak bleh boh gambar langsung.

      Delete
  9. Setuju ... yang ingin ku kongsi LAGI. Sedihnyer kan nak berpisah dengan blog ni. Huhuhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sedang merangka ke arah itu. Nanti akan diwar-warkan juga.

      Delete
  10. agaknya gambar kena resize kot baru x cepat sampai limit... apa2 pun welcome to Yang ingin ku kongsi LAGI..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya memang resize hampir kesemua gambar saya, tapi sebab blog yg ini sejak 2009 lagi, dah sampai ler limitnya tu.

      Takpa, nanti saya sedang rangka blog baru. Dah siap, saya bagitau.

      Delete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails