Sunday, March 18, 2012

Walimatulurus yang serba PINK...

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Sabtu malam minggu
17-03-2012


Rasanya lebih seminggu, aku tak aktifkan diri di blog. Blog kengkawan pun tak jengah. Musim sibuk sama tara dengan musim malas, macam musim hujan tapi kena pegi keja jugak. Hehehe cuma jangan banding dengan musim kenduri dengan musim mengawan. Hahahahaha!

Majlis walimaturulus anak kawan aku yang berlangsung sama dengan kenduri family MyKak Yang di tempat yang berbeza.

Aku berbesar hati kerana akhirnya dapat juga membahagikan masa sebaik mungkin untuk kedua-dua majlis tersebut.

NURUL ANIDA bernikah pada petang Jumaat, lepas Asar di rumahnya di BTHO.


Aku bermalam di rumah depa, malam tu kami gigih dengan projek ini.


Juga menginaikan jemari pengantin.



Macam biasa, menyibuk di dapur.



Pengantin seiras Juliana Evans.


Gantung banner dan bunting di dewan MKM pada malam itu juga, sebelum aku bertolak balik kampung.


Aku yang poyo!

Walaupun aku memang tiada di KL ketika majlis sanding berlangsung, tapi aku tetap dapat ini:


Terimakasih keluarga pengantin.

Pic yang last ni, dari album bapa pengantin di FB.

Next entri aku nak citer tentang kenduri di sebelah keluarga aku plak.



~...majlis menyambut menantu yang berlangsung di hilir sangat meriah sehingga SERI BULAN dan HISYAM teruja menjadi penonton setiap detik berlangsung sama rancak dengan ritma jantung yang berdetak, kerana sejak sekian lama mereka juga ingin sekali disambut oleh keluarga mertua dan ipar-lamai sebegitu...~










5 comments:

  1. lawo pengantin nya....tahniah buat pasangan pengantin.

    ReplyDelete
  2. masa menginaikan pengantin, tak tumpang berinai sama ke ?

    ReplyDelete
  3. KARUKORD & NAJWA:
    Pengantin perempuan ada Chinese-blood, tu yang lawa.



    CIKGU NORMAH:
    Bila poyo jer jadi cun kot. hahaha



    Bang HAMZAH:
    Inai juga. Tempias inai. hehehehe

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails