Saturday, March 3, 2012

Kek Kukus Sepanjang Tahun plak!

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Sabtuday
03-03-2012



Urusan yang tak pernah habis kan? Tapi seronok la skang aku dah tak kerja Sabtuday. So boleh tumpu pada urusan luar.

Dating dengan blogger hari ini. Tengahari. Tart Nenas. Stok baru sampai, masih ada banyak.




Selasa lepas, dating malam. Terimakasih blogger AKUZLE AYU yang order Kek Kukus > lagi pic kat sebelah >>>>>>

Cuma masa yang suntuk, kami tak sempat nak duduk melepak borak-borak. Next time ler nampaknya.

Aku tak plan pun nak jadi ejen jual Kek Kukus ni. Tapi kerana kerap hantar order Tart Nenas di sekolah CHAK, tetiba Guru Besar sekolah tepon minta aku jualkan Kek Kukus pula. Sedap dan tahan lama! Macam biasa, boleh order bila-bila masa. RM25 sahaja. Collect sendiri atau I hantar (RM5 kos delivery).





~...ada kisah sedih melanda Teratak Nyatuh sehingga tingkap pintu bertutup rapat tidak terlihat kelibat SERI BULAN...~







8 comments:

  1. nanti nak order lagi tart..tapi nampaknya dah tak sempat..lupa nak order awal..nak guna sabtu pagi..

    ReplyDelete
  2. Sallam Azie,

    Minat sangat kek kukus buah-buahan ni..nanti nak order satu, tunggu ada function..

    ReplyDelete
  3. kasut pepel di header, siapakah gerangan yang empunya?
    santeeekkksss..
    hihi.. off topic lak

    ReplyDelete
  4. sekarang kalau teringin, dah tahu kat mana nak order.

    ReplyDelete
  5. sekarang kalau teringin, dah tahu kat mana nak order.

    ReplyDelete
  6. kek tuh hari ketiga dah 'selamat'...ahahahah

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails