Saturday, March 31, 2012

Rutin Huru Hara...

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Sabtuday
31-03-2012



Dah nak masuk seminggu, rutin aku berterabur huru hara. Tak tau kenapa.

Time tido mula-mula berubah sikit jer. Terlewat, pastu 4,5 hari aku dah tak boleh nak tido awal. Kul 1,2 pagi masih berjaga. Ada 2,3 kali pulak, tido seawal 10 pm, tapi kul 3 terjaga tak leh tido sampai ke subuh.

Then, 3 hari ni badan rasa tak selesa. Cirit-birit sampai aku takut nak makan sembarangan. Walaupun tak teruk (tak pegi klinik pun), dan aku masih mampu kerja, tapi tetap rasa berbeza.

Semalam aku terjaga tido dari kul 3 pagi. Terbedik lama. Kemudian sempat blogging sekejap. Ada ler blog yang terima komen aku jam 3 pagi.

Hari ini, berulang ke tandas lebih kerap dari biasa. Balik petang tadi, rasa macam nak demam tapi takler demam pun. Rasa loya, dalam perut macam panas.

Mood hilang terus. Masak pun tak larat. Layan web lagi la takda mood.

Tadi tido macam biasa, tapi kul 2.30 tadi terjaga balik. Susah nak lelap.

Demam ker aku?


Lunch siang tadi. Bubur. Yang bulat-bulat tu, Chicken Bite.

Entri ni: kul 3.28 am.




~...tergelincir jatuh ketika menuruni lembah menuju baruh mencari pucuk manis sehingga berbirat betis bukan lagi suatu halangan untuk SERI BULAN terus menawarkan diri ke sana, selagi HISYAM sedia menjadi tangan yang menyambut, mulut yang menyebut dan hati yang meribut...~








9 comments:

  1. tejaga pukol tiga....jom la kita berblogwalking hehehheee

    ReplyDelete
  2. Sekali.sekala perut buat kerja mendobi...:) perut panas?cirit birit...trjg tngh mlm tk blh tdur blik?...mcm pernh ku rasa jgk hehe :)

    ReplyDelete
  3. ada y nggak beres ni buk........



    take care kak...

    ReplyDelete
  4. Pergi buat Medical Check-Up kak ... apa apa pun Take Care yer, semoga kembali normal semula. AMIN

    ReplyDelete
  5. meh sini ambik ubat.

    dekat jeeee

    ReplyDelete
  6. makan sup n bubur panas..elok untuk keluarkan haba dalam badan semasa berpeluh.


    ps: boleh tolong 'like' sesuatu?

    ReplyDelete
  7. akak, dah oke? hrp akak semakin sehat hujung minggu ini.

    ReplyDelete
  8. Perubahan hormon je tu agaknye...

    Semoga segera sihat & ceria spt sediakala, InsyaAllah.

    ReplyDelete
  9. Huh! Patutla akk bangun kol 4.30pagi.. Azie dok BW lagi.. Kekeke
    Huru hara gini sekali sekala dia terjadi.. Layan kan jek.

    Makan kena memilih sikit Azie..virus merebak terlalu cepat sekarang ni..

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails