Thursday, December 20, 2012

Makan lagi: farewell kami-kami...

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Khamis
20-12-2012 *tarikh lawa!


Sori Berlori, lately memang saya hilang mood untuk menulis panjang, lalu BW tidak dilakukan dengan bersungguh.

Cerita makan-makan lagi. Saya dan 2 orang kawan sekerja, konon meraikan perpisahan. (untuk pengetahuan, tempat kerja saya akan ditutup selamanya [kecuali bahagian factory] pada hujung bulan ini)

Sepanjang 3 tahun lebih saya di area sini, belum pernah sekali pun saya masuk Black Canyon ni, walaupun lintas lalu lalang hampir setiap hari.

Yang PURPLE tu saya punya; Blueberry Delight. Yang lain tu Capucinno.


Fettucini Green Curry. Sedap juga. I like!

Berasap!

Saya sukakan Golden Purse tu. Garing masa panas. Dalamnya ada daging.

pesanan: *Beb, kerana awak selalu tak ada masa untuk join saya ke Black Canyon, lalu saya makan dulu yaaa...!





~...bukan sekali SERI BULAN berfikir sehingga terganggu perasaannya, bagaimana harus pula mengakui sebuah perasaan halus lagi aneh yang semakin subur terhadap HISYAM sedang dalam masa yang sama anak dara Pak Imam terus menjadi jerubu kecurigaan sehingga SERI BULAN seringkali merasa dirinya bagai terbuang...~



 




18 comments:

  1. Ok tak harganya Azie? Nampak sedap tu? :)

    ReplyDelete
  2. menyelerakan dlm pic.. blm pernah cuba black canyon nih.. takut tak mampu nak byr nnt.. kikiki

    ReplyDelete
  3. So akak masih kerja lagi tak kat tpt akak tu?

    ReplyDelete
  4. AA akan kerja di bahagian lain atau di tempat lain?

    ReplyDelete
  5. sedihnya nk ditutup....
    sedapnya menu tuh...

    ReplyDelete
  6. amboiiii..air pun kaler pepel...hahaha

    Yg macam sup bunjut tu hape kak azie?

    ReplyDelete
  7. Terbayang wajah bukan seribulan menyedut air purple dan menyantap Green Curry Fettucini berserta Golden Purse dgn girang sekali.

    ReplyDelete
  8. Makchaq nampak golden purse tu macam sedap la... nampak rangup dan yummy..
    Azie.. apa kata cuba jadi penulis novel pulak.. makchaq rasa cerita hisyam dan seri bulan ni pun boleh..

    ReplyDelete
  9. ya la zie, golden canyon tu mmg nampak sedap...

    akak rasa wabak malas menulis blog ni semakin menular...dulu2 wlp sibuk, akak masih sempat ketuk dua tiga citer, sekarang ni macam menguap jer lebih syok heheh

    ReplyDelete
  10. Golden Purse itu sangat menggoda la Kak Azie.

    ReplyDelete
  11. Air purple tu nampak best sangat....

    ReplyDelete
  12. Wow..
    bunjut emas tu nampak menyelewakan...
    nanti nak cuba...

    ReplyDelete
  13. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  14. Nak try buat menu golden canyon si golden purse tu guna kulit popia kat rumah pastu gulung2 ja macam buat popia. Inti ikut suka...heheee...

    ReplyDelete
  15. rindunya kat Kak Azie. Ella pun suka Golden Purse tu kak. Rangup dan sedap cicah sos.

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails