Wednesday, December 26, 2012

WW: Air Tiga Rasa, minggu lepas punya...

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Rabu
26-12-2012




*lokasi: Velodrom, Cheras
Terimakasih kepada mereka yang terlibat dalam ini cerita...




~...bukan angin tidak membawa khabar, bukan mulut tidak ada yang riuh bercerita, bukan juga tiada kerusi meja yang ada telinga tetapi sengaja SERI BULAN tidak mahu percaya sepenuhnya, malam semalam HISYAM ada berjumpa dengan anak dara lain dari anak dara Pak Imam...~



 




24 comments:

  1. dulu time bujang..mmg suka makan kat veldrom cheras nie kak.....la nie jarang pgi dah....hehe....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sekarang dah tak bujang eh? Ajak ler dia sama pegi. Mengenang zaman bujang makan di kedai. hehehe

      Delete
  2. menarik air ni..bila dikacau warna warni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tidak. Warna dominan yang menguasai. Putih gerenti kalah.

      Delete
  3. Salam Azie,
    Wah seronoknya makan2 kat luar...
    Seumur hidup tak pernah merasa air berbagai rasa, teh ke apa ke...hehe asik2 teroder air suam satu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Air suam tu sebenarnya yang terbaik, Kak. Tapi saya pun malas nak minum. hehehe

      Delete
  4. kena sedut lapis demi lapis kah air ituuuuu..?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh juga. Tapi orang gojoh macam saya, kompom la godak semua. Hahaha!

      Delete
  5. Azie,
    Ayam kampung ke tu?
    Selera la pulak Sham tgk..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup. Ayam kampung disebut orang (ayam organik). Takda lemak. Sedap wpun isi tak banyak.

      Delete
  6. telan2 liur tgk air tu kak.. he..he..

    ReplyDelete
  7. Makchaq pun nak tanya macam Dr Singa, kena minum selapis2 ke?

    kalau kacau mesti jadi satu rasa je kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Air tu hampir serupa jer rasanya.
      Putih = Durian Belanda jus
      Purple = Buah Naga jus
      Kuning = mangga Jus
      Bila godak, warna purple yang menang!

      Delete
  8. Tengok ayam kampung tu rasa memang dah terdetik Velodrom Cheras. Hehehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dulu-dulu saya makan Ayam Kampung di TPCA, Kg Baru (tepi Stadium Raja Muda), tapi malas sebab jauh. Terdekat Velodrom la...

      Delete
  9. - air apa tu?
    - kena kacau sebelum minum kah?
    - kat velodrom basikal pun ada tempat makan ek...baru saya tahu..hihih

    ReplyDelete
    Replies
    1. - Air Tiga Rasa (gabungan Durian Belanda, Buah Naga, Mangga)
      - Taknak kacau pun boleh. Saya kacau, so dia jadi purple.
      - Situ memang stadium lumba basikal. Foodcourt tu sebelah saja. So nama tempat tu Velodrom Cheras (Bdr Tun Razak)
      Sekian, harap maklum. :)

      Delete
  10. Besarnya gelas dia Azie? Tiga layer tiga rasa ikut giliran siapa punya dulu dia hisap dulu macam tu ke hihi... kakak tak tahu sebenarnya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Besar dan 3 lapis. Semua saya punya sorang. Hehehehe Jus buah (3 jenis). Lihat komen di atas.

      Delete
  11. Serupa mcm three layer di kedai mamak. Mesti sedap lemak manis kan

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails