Wednesday, December 19, 2012

WW: Saya bukan kaki shopping, cuma seorang pandai makan...

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Rabu
19-12-2012





Semua mild.





~...HISYAM, tiada senjata lagi untuk melawan awak: SERI BULAN...~

 




17 comments:

  1. sedapnyaaaa.. lama x mkn sini.. hehehe..
    sama la sis.. saya pon x gemar shopping.. ahakss~

    ReplyDelete
  2. kalau saya kan, mild tu pun macam pedas. heheheh

    ReplyDelete
  3. Kakak pun 'kaki makan' walau makan suapnya ke mulut.
    Dan... kakak tak 'kaki shopping' sebab tak cukup duit.

    ReplyDelete
  4. kaki makan juga, sebab tulah saya.. errrrr....

    ReplyDelete
  5. samalah bukan kaki shopping...
    dapat makan gini best juga......

    ReplyDelete
  6. Saya akan jadi kaki shopping bila dalam keadaan stress tapi shoppingnya bukalah kat KLCC atau Pavillion cuma kat Masjid India atau Jalan TAR.

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum Azie

    sedap nyerrrrr
    saya belum rasa lagiiii

    ReplyDelete
  8. Wahhh AA...kalau habis satu pinggan tu,boleh kenyang sampai ke malam.

    ReplyDelete
  9. Makchaq pun sama.. suuuka dan pandai sangat makan, tapi tak berapa suka shopping....

    ReplyDelete
  10. Saya bukan kaki shopping, tapi kaki 'window shopping'... pesen suka berjalan kat shopping complex cuci mata sebab poket sudah habis dicuci hahaha.
    Saya dah 10-11 tahun tak jejak nando's, pernah cuba sekali saja. Teringin mencuba lagi manalah tau kot-kot rasanya dah lain ke

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum,
    Memanglah suka soping kalau ada duit berkepuk2, tapi...kena terima hakikat kan. Dulu2 suka jugak "beli tingkap" ni...tapi sejak rasa tua ni (hu huhuh u insaf jugak daku akhirnya!), dah tak suka window soping. Penat!

    Tapi, masih jugak suka pergi jenjalan santai...sambil MAKAn...makan tetap penting n suka!

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum Azie,
    Sham.. cuma suka cuci2 mata tp kedekut nak cuci poket.
    Tp kalau mensuci-kan perut dgn mcm2 "heaven on earth" well I'm into it babe.

    ReplyDelete
  13. ..suka makan sesudah bershoping...gumbirakan hati bila sedar dompet dah kempis.

    ReplyDelete
  14. Kak Zai suka dua2 hehehe...

    Sedapnyaaa...

    ReplyDelete
  15. Salam,
    Saya dulu suka window shopping. Skrg nak shopping pun kdg sakit kaki!( sikitlah...)

    ReplyDelete
  16. sypun suka makan gak,,tp jenuh kena kontrol ,,huhu

    ReplyDelete
  17. salam kak..sedapnya menu tu..tergoda habis melihatnya..

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails