Friday, December 28, 2012

Program Mencendol & Pasembor...

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
JumAAt
28-12-2012


Esok ada small gathering, dengan beberapa orang teman blogger.

Jom, sesiapa yang sudi dan ada kesempatan masa, join la kitaorang.

Program: Mencendol & Pasembor
Depan Hitachi, Bandar Baru Bangi
(gerai Pak Kudus katanya, depan nurseri bunga juga)
Tarikh ESOK 29 Disember, bermula, jam 2 petang







Semua gambar di atas: pertama kali saya cuba, 10 November lalu. Ohh terbaek lah!



~...sudah jemu memujuk lalu elok saja merajuk, jika mujur HISYAM rajin memujuk, huh!..~








23 comments:

  1. Makan dan minum untuk kakcik sama, ya. :)

    ReplyDelete
  2. Kalau dah jumpa 2 gandingan mantap ni... lupa dah pada nasik...hikhikhikkk...sedapnya Azie!!!! Lama tak makan cendol... di tempat kami cendolnya tak sama macam di sana, terakhir sedut cendul masa araya puasa hari tu di Bukit Melawati Kuala Selangor!

    ReplyDelete
  3. Di Perlis cendol dn pasembor memang tk asing.baru kemarin mkn pasembor di Kuala Perlis ...campor ketam goreng tepung.phuuuuh..

    ReplyDelete
  4. tak dapat join la kak Azie..next time maybe, insya allah..happy mencendol ya!

    ReplyDelete
  5. Azie.. In syaa Allah esok jika tak demam lg akak join..
    Lagipula mmg nak keluar arah sana juga sebab ada wedding...

    ReplyDelete
  6. Wow!!! Sedapnya minum cendoi!!! Kalau ada laksa lagi terangkat!!

    ReplyDelete
  7. BBB seksyen berapa gerai cendol tu?

    ReplyDelete
  8. Salam,
    Nasib baik tutup malam ini ... kalau tidak, dah melompat ke sana

    ReplyDelete
  9. pergh! pergh! pergh!

    malas dah nak kata apa2...
    esok akak ke Perak, kat Perak ada menda2 camni tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kat Kuala Kangsar ada Medan Cendol. Jujurnya, bagi kakcik taklah sedap mana pun... ;-)

      Delete
  10. sedap tu kak, cendoi ngan pasemboq...feveret saya tu

    ReplyDelete
  11. inSYAAllah mama nak balik kg!
    kirim salam kat Ayu.
    Teringin nak cendul!

    ReplyDelete
  12. selamat mencendol kak azie! sy kerja hari ni... :)

    ReplyDelete
  13. lamanya tak ke BBB,,sedapnya nampak cendul tu

    ReplyDelete
  14. tu dia..
    entry mcm biasa. syer ya...
    daku mau tgk dan baca.. heheh

    ReplyDelete
  15. mesti seronok jumpa teman blogger kan...
    mmm..sedap tgk cendol tuh!..segar rasa...

    ReplyDelete
  16. cendol pulut mmg sedap...
    saya selalu pekena kat seksyen 16 shah alam...depan masjid ^_^

    ReplyDelete
  17. Hi Azieazah, Wow! 2 of my favourites.....I have not eaten both years. Looks so sedap best.
    Here's wishing you and family a very happy new year and all best wishes.
    Lee.

    ReplyDelete
  18. sedap.. lagi sedap kalau ada yang belanja.. ;)

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails