Thursday, March 18, 2010

Abang MOOD nak pegi mana tuuu...?

Aku tengah malas..

Aku takda MOOD nak buat entri or buat apa-apa artikel...

Lagipun, dah 2 minggu aku sibuk dengan kerja, sampai tak lalu nak baca apa-apa. Paper pun aku tak lalu nak baca...

Petang tadi, siap jugak projek tu. Fasa pertama. Oklah.

Siang tadi aku sempat tinjau lokasi Pesta Buku (sambil ambil t-shirt). Dewan Tun Razak 2. Seberang sungai. Booth sedikit jauh ke belakang. Seronok Kak ZAH yang baru tiba dari Kuantan, bila nampak aku. Sampai kata, "Semangat saya, bila nampak orang kuat datang." Mak aiii.. dia pun tau aku kuat makan. Yaaa... sebab tu ada yang panggey aku GAJAH -- angkat dua belah tangan ke atas, mengaku. Hahahaha..!


Balik ofis, kelam kabut print seberapa banyak sinopsis novel-novel keluaran CESB untuk rujukan sendiri. Nampaknya kali ini persiapan aku sangat-sangat di saat akhir. Phewwww..!

Okey.. goodnite everyone!


~...jom join GAJAH makan Nasi Goreng Kampung + Hotdog...~



20 comments:

  1. abang MOOD nie kekadang dia pegi gitu jer, di panggil pun tak bersahut. Di sapa pun buat dekk jer. Biar kan lah ia.....dh puas nti, tau lah dia jalan pulang kembali.

    ReplyDelete
  2. Hello Azie, ha ha, ada mood tu? Hope the good and happy mood returns soon,
    You keep well and have a great week, Lee.

    ReplyDelete
  3. salam buat azie...
    fuhh..keja kat sinun..bestnyer...GG free tak der ker..?

    ReplyDelete
  4. EELOBOR > dikhuatiri yang pergi tu pergi yang tak kembali.. huhuhuhu.


    UNCLE LEE > hai, thanks. Maybe Abg MOOD nak pegi Canada tu..Hehehehe..

    ReplyDelete
  5. DATIN SHIKIN > Jom mai berpesta..


    Salam PAKLONG > GG free tu mungkin tak lah, tapi previous editions, dijual semurah RM2 ada juga yg serendah RM1 jerrrr...

    ReplyDelete
  6. Mudah-mudahan CESB dapat jual banyak buku tahun ni dan... yan gpaling penting... bayar royalti kepada penulis-penulisnya.Insya-Allah.

    ReplyDelete
  7. wau... semangat pesta buku dah tiba!

    ReplyDelete
  8. KHAYALKHAYAL > aminnnn... mungkin promoter tempelan mcm I bleh tumpang tuah... hehehehe..

    ReplyDelete
  9. Salam!
    Azie ni org kuat dan tulang belakang bagi badan pekerja! Kalau tak ada Azie, mungkin mrk lemah semangat dan tak ceria utk bekerja! Tengah org perlukan kita, curahkanlah tenaga sepenuhnya.

    ReplyDelete
  10. waaa kalo gie mesti rambang mata nengok buku nih

    ReplyDelete
  11. heheheh... tak sabar2 nak pi pesta buku bila tgk gambar yg kak azie post ni.

    p/s: ingatkan abg mood mana tadi... rupanya...

    ReplyDelete
  12. salam kak azie ,

    fist time masuk blog ni ...best betul la coretan kak azie . Thanks sebab bagi preview pasal pesta buku tu ..saya akan ke sana ..dan kalau singgah booth CESB..akak jangan lupa bagi special diskaun untuk saya.

    ReplyDelete
  13. best ni..nk pegi kena cari bajet sikit..tkkn nk pegi balik tangan kosong je..

    ReplyDelete
  14. MOOD hilang petanda nak tumbuh MISAI kucing..

    ReplyDelete
  15. MOHAMADKHOLID > Semangat lebih bila tengok novelis sain autograf...


    Bang TAJNUR > saya cuba buat kerja saya jerrr..


    CEMOMOI > Kena datang pakai spek hitam nanti..

    ReplyDelete
  16. DIANA > semangat nak pegi tu sama tak dengan semangat nak beli? :)


    CALUK > tiap tahun pun ko borong buku 555.

    ReplyDelete
  17. JALAN REBUNG > thanks sudi masuk menyinggah. Nanti datang Pesta, tegur Kak Azie tau. Sebab Kak Azie tak kenal orang. Pasal harga, jangan risau, semua pun ada DISKAUN...


    RAZIFF > bawak duit seguni baru best datang Pesta..

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails