Wednesday, March 17, 2010

Sudi-sudikan...

Ya.. Pesta Buku 2010 bakal bermula.


Tempat: Pusat Dagangan Dunia Putra, KL
Dewan: Dewan Tun Razak 2 (seberang sungai)
Lot: B31-B33, B28-B40
Tarikh 19 - 28 Mac 2010


Sekadar hebahan.

AA sudah confirm mula bertugas di booth Creative Enterprise Sdn Bhd (CESB) pada tarikh 19–21 dan 26–28 Mac.

Biasanya, pada tarikh-tarikh tertentu akan ada novelis yang hadir untuk bertemu peminat. Boleh bergambar, minta autograf dan melihat sendiri lebih dekat penulis kesayangan anda or jika tak sayang pun, tapi minat pada karyanya.. Hehehehe..

Antara yang bakal hadir adalah blogger yang sering berlegar-legar juga di blog aku ini iaitu BRO NAJWA AIMAN (kekadang guna KHAYALKHAYAL). Lihat lah blog dia, memang best...! (BRO, belanja lagi ekkk....)

Di bawah ini aku sediakan jadual untuk sesapa yang sudi-sudi hadir dan mungkin ingin bertemu mereka:

Semua tarikh-tarikh di atas, AA ada. So, jika segan-segan nak bertemu novelis tersebut, jumpa AA dulu. AA akan buatkan pertemuan 4 mata. Ahaks! Bleh gitu? hehehehehe...


~...pengalaman 2 kali menjadi promoter CESB sebelum ini, sangat best, sangat mahal pengalaman itu dan sungguh menyeronokkan...~

15 comments:

  1. akak..nanti jumpa kat sana..confirm saya datang ngan Ayu nanti...hehe

    ReplyDelete
  2. AZRUL > yayyy..! Terimakasih. Tak beli pun takpa. Tapi seronok dapat jumpa..

    ReplyDelete
  3. kalau tak jem teruk kat CESB boleh singgah, kalau padat, sendat, ketat, tengok dari jauh je lerrr :D

    ReplyDelete
  4. I nak tenung you dari jauh je, lepas tu snap snap gambor candid you....kihkihkih.....

    ReplyDelete
  5. emmm rak buku tak siap lagi... tak kena tengok ada ruang ke tak nak masuk buku baru nanti

    ReplyDelete
  6. kita tengah bercuti luar daerah ni...
    nanti azie upload gambar2 ya

    ReplyDelete
  7. IXORA... kali ini Pesta Buku akan diadakan di dewan lain tau.. seberang sungai.. Padat.. memang tiap hari Pesta pun selalu padat..

    ReplyDelete
  8. FA > dah tak thrill ler skodeng dari jauh.. Kalu berani meh posing sekali...heehehehe

    ReplyDelete
  9. CEMOMOI > rak tak yah... Boh dalam bakul kain jerrr.. heheheh


    CIKGU NORMAH > cuti sekolah, jalan-jalan yerrr...

    ReplyDelete
  10. Salam...
    Tentu best dpt beli buku baru. Mcm cemomoi gak, kena buat rak buku baru ni.

    ReplyDelete
  11. Insya Allah, akan menghadirkan diri

    ReplyDelete
  12. ermmm...bole minta tandatangan hang dak??

    ReplyDelete
  13. ECHAH > hang nak tandatangan aku nak wat aper? Aku bukan ada harta menimbun pun nak diwariskan.. heheheh

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails