Monday, March 8, 2010

Gathering Blogger: Photos yang belum kuar (2)...

....sambungan....

Ehhh bukan.. bukan! Bukan Show Ular...!



Best kan, VIC? Walaupun balik badan bau ular, tapi besttttt...!

Ni ular sawa albino, apa nama dia ek? Yang pegang tu, ITAFUKADA, kan?




Ya KAKCIK, bior ler hadiah tu situ, takder sapa nak amik nyerrrr...Hikhikhik!


Aku turut terkejut kerana kawan aku dari sahabat KLFM, YOBLABUN dan keluarga pun tiba juga. Hahahaha...! Blogging dalam diam yerrrrr....! Tahniah dapat hadiah.


Aku tak tau kenapa pengacara mengejut ni, asik salah baca jerrrr... Adakah kerana terkena daulat “Grup Tom Jones” atau kerana B-One dia ada di depan?

Ohhh ko mandi sungai telanjang yerrrr...? Opss! Maksud aku, anak dia laarrr...!

Pertemuan pertama. Cewahhh macam dating ler pulok. Nampak cam berdua-duaan jer kan? Cemana kat belakang tuh bleh lengang plak weyyy? ICE from ICE KINGDOM. Lupa nak tanya, dia suka minum ais aperrrr...

Mungkin tiada yang nampak semasa temubual ringkas dengan anak dara KAK KUJIE ni, aku sungguh sebak dan mengelap air mata... (Cewahhhh! tolonglah percaya...) Sebab dia kata, dia menulis blog kerana rasa rindu kepada ayahnya yang berada jauh di Algeria kerana tugas... Ohhh pernyataan ikhlas seorang anak.


ZARA, tak tau nak kata apa dah. Kang Akak sebut pasal keta kang, kau nangissss...!

Kak LIZA, ambiklah kek coklat ni. Saya takper, saya rela beralah. Nanti balik, saya singgah kat stesen minyak sepanjang hiway, cari Biskut Lemak buat lapik perut sampai JB..” huhuhuhuh!

Apa gelak-gelak?

Mujur takdak sapa pun yang tingin nak pakai suar mcm Tom Jones tuh, kang tak pasal-pasal pacat masuk...Heeeeee!

Antara yang menerima grand prize, hadiah penginapan di resort. Diserahkan sendiri oleh Pengurus Resort.

"Ko rasa abang enshem, tak?"

Cyaya nak tencinnnn....!!!

Dua tingkat aku dapat. Overdose? Tarak hal lahhh....!

Mr SHAIK, the Bank Manager (nama apa... lupa) ralit dengar Abang Baju Belang jual temberang.. :)

Rasanya Mr SHAIK yang bawa murtabak dan rojak enak ni, aku rasa skit jer, memang sedap tapi dah kenyang. Nasib tak menyebelahi, baru nak suap skit, nama kene panggil. Tak pasal-pasal dia kata aku asik makan jerrrrr..

Belum sempat nak layan 1,2 lagu, dah ujan. Semua berselerak lari ke kafetaria. Kuihmuih dan baki makanan kemudiannya licin sebab semua dah lapar balikkk...!












Bila ujan, takleh buat aktiviti lagi dah. Ajak main ujan, korang taknak. Rugi..! Main ler dengan ular tu puas-puas. Dia ikut balik malam kang, baru tauuu...!



Pesal UNCLE ni jerit kuat sangat...? Chaya tak chuka aaarrr..!

Jangan bawak lari aaarrr...!

Berapa kali mau salam daaaa...! DJ EPOI nak balik, salam sampai 3,4 kali. Hmmmm ada benda dia ndak tuuu...!

Dah boring citer pasal kerja, start ler posing balik...!

Terimakasih banyak ACU...!


Amboiiiii.. BLACKberry kaler MERAH?

Jangan ler sedih yer kengkawan, BBQ ayam tu kami pun rasa sorang seketul jer...

Sekian, terimakasihhhh...

Tiada tayangan lagi.


22 comments:

  1. seronok nyer....byk tul gmbr bole di buat kenangan. eelobor berhajat juga nak pergi, namun terpaksa kerja. mungkin di lain kali

    ReplyDelete
  2. nampak gayanya sang ular 2 ekor tu laaa yang paling glamer... jawapan kepada soklan kak azie ialah saya suka makan aiskrim... muahahahaaaa

    ReplyDelete
  3. salam buat tuan umah...
    nengok gambaq pun memang seronok dan meriah....tambah lak ngan gaya penceritaan penulis....memang menarik...bravo sis..

    ReplyDelete
  4. baru cakap nak karaoke...terus hujan!!!
    hahaha..lawak tul...masing2 lari tinggal ayam atas pemanggang!

    ReplyDelete
  5. Walaweiiiiiiiiiiiii....

    Banyak jugak gambaw Gua kat sini hehehehe
    Memang Gua tak berkesempatan untuk menjelajah langsung minggu nih Kak ....

    Masa mecemburui Gua heheheheheh

    Almaklumlah KULI!!! heheh

    ReplyDelete
  6. Terimakasih SEMUAAA..!

    Kak Azie pun tak sempat nak respons semua, or meronda semua blog yang tersenarai. Maaf yer, sibuk skit laa..

    ReplyDelete
  7. sungguh meriah uoolss,

    salamm,

    ReplyDelete
  8. aku blom pegang ulaQ tu pun dah rasa nak pingsan beb..!

    oits sparkling x10 sampai dua karton...??

    tak sempat tunggu malam jemahat dah ni...ha ha ha :D

    ReplyDelete
  9. he he teringat lak gathering kat mdm kwan kih2

    ReplyDelete
  10. Uik... sempat kowang berbbq yer.. jeles I..
    Aik... gambo berdua ngan ice macam secocok je... jangan.... ice tu tak lama lagi nak jadi Arbaie Bujang Kembali.... ekekekek

    ReplyDelete
  11. ECHAH > alaaa.. UlaQ tu kecikkk jerrrr...:)


    CALUK > weyyy aku rindu korang. Bila nak start balik our new Gath? Jommm...!

    ReplyDelete
  12. Salam,
    Sila buat gathering kat mana2 madam pulak ya ;)

    Kalau buat kat Putrajaya, rasanya serbu jugak Kak Zie, jauh sangatlah nak lompat pi sampai sana sebelum jam 12

    ReplyDelete
  13. ANYSS > Buat di Zoo Negara pun okey aper? Dak DINA tu sukerrr.. heheheh..

    ReplyDelete
  14. x leh blah la dgn ular tu...adoi...
    masih terasa geli nye lagi...huhuhu

    ReplyDelete
  15. mampus, siap letak namecard aku.. mampussssss

    ReplyDelete
  16. eh eh ada gambar sayaa!!! yeee haa :D

    ReplyDelete
  17. HAZREY > perasan ek..? pirraaahhh...!

    ReplyDelete
  18. HAZREY... thousand apologies...:)

    ReplyDelete
  19. Tak siapa nak cerita asal kejadian ular tu!

    ReplyDelete
  20. ni namanya: GATHERING PEGANG2 ULAR!

    ~ hahaa

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails