Wednesday, March 10, 2010

Suspens...

Berdebar.

Dalam perut macam ada Rama-Rama.

Pergi mana pun, asyik terfikir jerrr...

Suspens...

Gementar...

Kurang dari 18 jam jer lagi... 

19 comments:

  1. keh3 berdebar macam nak terima menantu je... wakakakakaaaa chill ler kak azie..!!!

    ReplyDelete
  2. lama tak singgah sini, sihat ke tu wak?

    ReplyDelete
  3. ICE... kalu nak chill, kena minum ICE bebanyakkk..!

    BLUECITY > sihat jer...
    Esok kita cerita, apa kisah sebenar. Boleh tunggu tak? hehehe..!

    ReplyDelete
  4. Salam Kak Azie..

    Tarik nafas dalam2.. hembus....tarik lagi hembus... lega dah? :)

    ReplyDelete
  5. Bawak bertenang Kak Azie..InsyaAllah semuanya baik2 shj...

    ReplyDelete
  6. result SPM?
    tawakkal kak..pasti baik baik aja
    :D

    ReplyDelete
  7. Salam!
    Azie, agak2 dapat berapa `A`s SPM tahun ni tolak subjek Pendidikan Moral! Emm... ni ambil kali yang ke berapa pulak? Yg takutnya bukan ada rama2 tapi kumbang....zzzzzzzzzzzzzzzzzz

    ReplyDelete
  8. yehhhhh azie nak masuk kelas melangsingkan badan !!! YEH YEH

    ReplyDelete
  9. Salam Kak... agak nyer masa tunggu result periksa SPM diri sendiri dulu kala ada tak rasa macam ni? hehehehe ... saya doakan Ika cemerlang ...Amin

    ReplyDelete
  10. Salam NIDA > hembus dahhh.. tapi angin tu tak mo keluarrr...!


    ZUREEN > insyaAllah..

    ReplyDelete
  11. NINOZ > thanks. Nanti Kak Azie lawat blog awak yerrr.. lately bz skit..


    CALUK > dah sampai tahap ceret beret dah niiii...!

    ReplyDelete
  12. Salam Bang TAJNUR > percubaan kali pertama baru. 9 subjects termasuk BM.. :)


    HAZREY > kelas terakhir yg aku pi ritu, dah tutup. Sbb bangkrap. Aku pi setahun tak turun banyak mana pun, so pelanggan lain semua cuak...!

    ReplyDelete
  13. ACIK > Dulu2 zaman kita sendiri, tak ingat apa pun. Tahu pangkat saja. Kalu tak dapat pangkat satu, dpt dua, takpun pangkat 3.. hahahha.!

    ReplyDelete
  14. salam buat azie...
    memang saspen...

    ReplyDelete
  15. azie,
    semalam akak tak perasan...
    baru hari ni akak perasan...
    Keputusan SPM rupanya. Tapikan akak ibu yang 'Miss Ali' bila masa keputusan PMR keluar pun akak tak perasan... Siap heran kenapa ramai sangat orang kat sekolah?..

    ReplyDelete
  16. Nampaknya ramai dah tahu kisah suspens tu kan?

    Utk pengetahuan, ini adalah KALI PERTAMA saya nak sertai acara amik result.

    Sebelum ni tak pernah buat lagi..

    So, nak cabar diri sendiri lah niii...

    ReplyDelete
  17. Kak Azie, jgn lupa update resultnya...
    nanti kami leh belanja makan..
    (bukan kak Azie, anak kak azie je) ekekeke

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails