Tuesday, March 23, 2010

Hebahan kecil: Tak Sebesar Hebahan Menteri or Ketua Wanita...

PENGUMUMAN...!

TRIP ke LANGKAWI sudah penuh.


Yang pasti aku insyaAllah akan merasa untuk naik gondola di Gunung Mat Cincang kali ini.

MAAF kepada yang masih nak ikut.
Takper. Bulan MEI nanti ada trip ke KELANTAN & TERENGGANU pula.
Cuma RM170 sahaja.... 3 hari 2 malam.
Penganjur masih sama.


~...harap-harap kali ini aku masih berpeluang dapat bilik yang mengadap laut dan malam hari tidur diiring bunyi ombak...~


33 comments:

  1. azie,
    selamat JJMA (jalan-jalan makan angin...)
    akak dah sampai kat pangkal gunung machincang tu tapi tak berani lagi nak naik gondola tu... tengok pun dah seriau...
    selamat bercuti dan merehatkan minda....

    ReplyDelete
  2. Pasti seronok kan? Ruginya tak dapat ikut sama! :(

    ReplyDelete
  3. AKAK > Azie pun bukan berani sangat. Hanya sekadar nak mencuba jerr... Tapi kalu flying fox tinggi pun lepas, insyaAllah, nanti lepas kot..


    KAK CIK > Alaa... takper. Kakcik berehat secukup nya dulu yaaa..

    ReplyDelete
  4. EJAA > berjalan memang best. Tapi penat juga tauuu...

    ReplyDelete
  5. Ala mcm nak ikut gak, tak aci tau akak ni..*hentak-hentak kaki .kalau kite tunggu je kat sana bleh???

    ReplyDelete
  6. salam azie,
    wahhhhhhhhhhhhhh
    dah lama gak tak g langkawi
    lasthari tu time LIMA
    tuh pun g sebab kerja
    dapat naik charlie jer
    serammm
    heeeeeeeeeee

    langkawi best
    soping kat pekan kuah
    lepak kat pantai chenang

    ReplyDelete
  7. kalau pie memancing nak ikut sekali

    ReplyDelete
  8. DR > ehh bukan U nak pi terbang ker? Jangan2 dia nanti terbang lagi jauhhhh....

    nak tunggu? blehhh... blehhh.. tunggu tang burung Lang tu ek?

    ReplyDelete
  9. citer banyak tak guna... dakni nak minyak gamat 1 botol... tu je... muahahahahaaaa

    ReplyDelete
  10. Kak Azie jangan lupa posing maut atas jambatan gantung di gunung Mat Chincang tu. Nak tengok gambar pose tanpa muka gayat tau.

    ReplyDelete
  11. BIRU > waaaa pegi time LIMA tu pun best..
    YUp dulu saya dah penah pegi. Nginap kat resort di Pantai Chenang dan shopping di Kuah...



    MAMAI > nak mancing kalu, tak yah sampai Langkawi. Sg Klang pun bolehhh.. hahahaha

    ReplyDelete
  12. ACU > siput dan batu dari Pantai Chenang, bleh? hehehhe..


    ICE > kalu takat minyak gamat, skang pun ada kat umah. Stok masa pegi tahun lepas pun ada lagi...

    ReplyDelete
  13. DIANA > ko jangan cabar Akak DIANAAAA... Tapi ni dah mula seriau dah niiii.. uhuhuhuhu

    ReplyDelete
  14. Hello Azieazah, Wow! You really travelling? Going to Trengganu and Kelantan too?
    I love Trengganu, so beautiful and scenic.
    Used to stay at Tanjong Jara very often as well at Primula hotel amost every two weeks.
    And fishing at Pulau Kapas.
    I miss eating nasi dagang, ikan percik in Kota Baru...
    You have fun and keep well, Lee.

    ReplyDelete
  15. Hello UNCLE LEE > I like Nasi Dagang too. Masih ingat keropok lekor? soooo nice...
    Jom la Visit Malaysia, Uncle..

    ReplyDelete
  16. rasanya kalau BODEK ada lagi dua tiket huhu..

    ReplyDelete
  17. kalau gi time hujan atau angin tak dapat naik gunung mat cincang so kena cek cuaca jugak ye :)

    beb...anak2 aku tak suka langkawi dorang ckp sesak giler.aku ok jer kalau ada org nak bawa heheh :p

    esp tang pi tgk pinggan mangkuk..tak beli pun takpa janji dapat jamu mata :D

    ReplyDelete
  18. Bestnya... nak ikut, tapi apakan daya....

    Harap2 impian nak tidur ditemani bunyi desiran ombak mjadi kenyataan, jangan ditemani dengkuran yang nyaring sudah ler

    ReplyDelete
  19. la...ni yg jeles ni..huhu..kak azie, sy nk gi bercuti langkawi pun tak boleh lg ni..tgh banyak isu. anyway, enjoy la kak:-) balik beli coklat banyak2..buat hadiah kengkawan..

    ReplyDelete
  20. ECHAH > dulu pegi kali pertama, memang cuaca lah puncanya aku tak dapat naik Gunung Mat Cincang tuh...

    pinggan mangkuk aku tak berapa minat. Tapi kalu coklat tu, ok lah. Biasanya depa mesti nak masuk itu kedai nama “Ismail Group”. kan?

    ReplyDelete
  21. NIDA > sapa berdengkur kena tidur tepi laut terus. Lawan bunyi dengan ombak.. hahahahah...


    SITI > yup, hadiah coklat jer yang paling sesuai lagi mudah.. Nanti dah free, SITI mai la KL berehat tang ni...:)

    ReplyDelete
  22. barang kat langkawi murah lagi ke, dah lama tak gi ni

    ReplyDelete
  23. CEMOMOI > tak tau la pasal harga, sebab bukan kaki shopping. Yang pasti, gamat masih lagi 4 = RM10. hehehehe...

    ReplyDelete
  24. kita yang kampungnya dekat yaamat pun kali terakhir sampai langkawi waktu sekolah rendah..
    sabo aje lahhh

    ReplyDelete
  25. kak azie, kat atas jambatan gunung mat cincang tu bebaik sket tau... kalo angin kuat mau bergoyang jambatan tu... jangan plak main lompat2 atas jambatan tu ye... keh3 bagi jeng3 sket..!!!!

    ReplyDelete
  26. emmm! anda telah memenangi Anugerah Beautiful Blogger sila ke situs saya

    ReplyDelete
  27. kak azie,acu nak kulit siput yg besar tu..
    yg kalau letak kat telinga boleh dengar bunyi air laut...hehehee

    ReplyDelete
  28. NINOZ > begitulah kalu sesuatu tu dekat, kita tak berapa nak kisah sangat. Contoh, Kak Azie sendiri, tak pernah lagi naik Menara KL. Dan selepas 8 tahun dok keja area Bkt Bintang, baru 1x jer pegi Pavilion.



    ICE > mana bleh melompat wehhh... Kang gegor..!

    ReplyDelete
  29. Bang IDAN > Anugerah? Makk aii... terimakasihhhh...


    ACU > jenoh nak bawak balik tu wehhh...

    ReplyDelete
  30. Baru dua kali je menjejak kaki ke Pulau Mahsuri ni...

    ReplyDelete
  31. BRO > ok lah tu 2x. I baru sekaliii....

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails