Thursday, March 11, 2010

Maafkan aku...

Maafkan aku kerana...
dalam sehari dua ini, ada kengkawan aku yang tiba-tiba terjebak dalam suasana yang tidak selesa.. tidak seronok... tidak nikmat lagi tidur malamnya... dan tidak kenyang lagi makan minumnya..

kerana ada beberapa paparan di blog aku yang secara tak sengaja TERsentuh kehidupan peribadi(nya dan mereka).

SORI BERLORI, aku tidak sengaja jauh sekali dari berniat. Itu suatu kesilapan dan kelemahan aku.

Hmmmm... nak tanya, kalu dah tidur malam dah tak nikmat, boleh tak ganti dengan tidur siang? Ahaks!!


~...aku dah lama tak tidur siang... Wuaaa!~

*Buat entri ni 15 min sebelum kuar rumah, pi skulah pastu nak pi kerja...



11 comments:

  1. hu hai...semalam di kejutkan dgn kehadiran seekor ular di rumah selorong...lepas ni malam2 ku juga akan hilang nikmatnya...huhuhu

    ReplyDelete
  2. Si Alid sekarang kerja di TM Menara Rebung. Kotrak 5 bulan. Katanya nak membeli kereta, sebelum ini pinjam kereta bini (baca: bini mana satu?.

    Ada ramai kawan, sekejap timbul, sekejap hilang. Tetapi itulah kawan, ada hal masing-masing perlu diuruskan.

    ReplyDelete
  3. SPM keluar hari ni..Kak Azie mesti dup dap dup dap..Apapun keputusannya Tahniah buat anak dara Kak Azie ye..

    ReplyDelete
  4. heheheh.... kenapa vic tido makin nikmat ye kak azie? ekekekekke
    ha... kang ada plak mamat yg perli ni kang..

    ReplyDelete
  5. salam buat azie...
    fuhh..tidur siang la yg best....sedaq-sedaq maghrib jer...hehehehe

    ReplyDelete
  6. Alangkah rugi bila malam sudah ilang nikmatnya.... Ahaks!

    ReplyDelete
  7. lama tak tdur siang jugak akak kite ni..heeeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  8. Kak Zai yang duduk rumah pun jarang tidur siang.

    ReplyDelete
  9. vic oiiii... tido malam tu jangan over sangat nikmatnya akibat penangan X10... kang umah tu kena masok pencuri lagi kang... hak3

    ReplyDelete
  10. hahahaha...! ICE.. statement ko memang tak bleh blah...!

    ReplyDelete
  11. Bagi saya hanya maksimun 3 hari berjaga malam, lepas itu tak kira malam ke siang pasti tumbang!;

    Rasanya Bro Maz tu mungkin telah terbiasa berjaga malam; tenguk tulisannya & asal kejadian ceriteranya pun kita tahu!.

    Tidur itu memang nimat jika benar-benar mengantuk.

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails