Thursday, June 30, 2011

Mereka yang Kukenali (6): EELOBOR tu maknanya aper...?

Salam
30-06-2011


Selamat Ulangtahun Kelahiran, buat teman blogger: EELOBOR. Hari ini, 30 Jun.

Ke berapa? Tak penting, just a number. Semoga terus sejahtera, berbahagia dan cemerlang. Semoga terus sihat, murah rezeki dan sentiasa diberkatiNya.

Mengenali secara maya, beliau memang cool.

Pernah menetap di Pandan Jaya, tahu selok-belok taman aku, sekali sekala dia datang tetapi kami tidak pernah pun berjumpa.

Entah bila dapat pegi berjalan ke negeri kelahiran beliau, Kelantan. Dah lama tingin nih...!




Dia jarang buh gambar dalam blog dia, tapi aku suka pic anak dia si MUAZ nih.
Comey sangat! Cute!

Semoga terus ceria!



~...setiap kali tiba hari istimewa HISYAM terpinga mencari habuan kerana tahu SERI BULAN sentiasa kepingin rusa tanduk bercabang yang hanya muncul datang bila bersiul dengan buluh halus warisan Pak Utih...~







18 comments:

  1. huhuhuhu...terharunya ada entri khas dari kak azie. terima kasih akak. nombor tidak pernah menjadi rahsia bagi saya. genap usia 34 tahun.

    eelobor adalah gabungan nama & gelaran semasa kecil. "ee" adalah nama panggilan di kalangan ahli keluarga & kawan2 rapat terutama semasa sekolah rendah. "lobo" adalah gelaran yang di beri oleh adik beradik. jadilah nama domain blog "eelobor"

    ReplyDelete
  2. Comelnya anak dia. :)

    Nak pergi wish kat rumah dia jap. :)

    p/s : Azie... Acu tak balas mesej kakcik, dia tak terima ke agaknya?

    ReplyDelete
  3. Azie...

    Entri pagi ni untuk Azie. Mcm berbalas2 dulang le pula.

    Untuk Eelobor - selamat ulangtahun kelahiran, moga ditetapkan iman,sihat tubuh badan, kesenangan harta benda juga kesejahteraan dunia akhirat.

    ReplyDelete
  4. bestnyer dpt entri khas dr kak azie..hehehehe

    buat eelobor: selamat ulang tahun kelahiran.

    ReplyDelete
  5. WAH...BEST2 DPT N3 KHAS DR AKAK..BERTUAH EELOBOR TUUUUU..EHEKS..

    ReplyDelete
  6. Amboi!! AA promo eelobor punya blog. Kakak selalu juga singgah blog ee ni. Muaz memang cute... lagi-lagi kalau dia main game khusyuk...

    ReplyDelete
  7. stuju ngan kak azie mmg cute abis ank dia..

    ReplyDelete
  8. Ya..Anak dia sangat comel sehingga Ate nak menyibuk menyinggah ke umah dia...

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum,
    Selamat ulang tahun kelahiran ya abah Muaz, moga lebih dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki dan diberkati seluruh kehidupan

    ReplyDelete
  10. jelesnya entry nie utk eelobor

    kak...... ayu nak gak....
    bulan november tau..
    INGAT!!!!!!!!

    ReplyDelete
  11. Selamat Hari Lahir Encik Hafizan @ eelobor... baru tau makna eelobor tu..hihi :D

    ReplyDelete
  12. jap gi saya naik flight gi umah dia~

    ReplyDelete
  13. slamat lahir en.. ee..lobo (lobo tu mesti dari siri TV dedulu.. sarjan Lobo tu ..kan)

    ReplyDelete
  14. selamat hari lahir eelobor...
    comelnya anak awak...

    ReplyDelete
  15. bestnyer... wah2 berday eelobor ye... happy berday ye eelobor...:P

    ReplyDelete
  16. ooo eelobor ni sebaya saya la... muaz sgt comel la..

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails