Thursday, June 30, 2011

LinkWithin: Lama-lama jadi habit pula...

Salam
30-06-2011
..bila tiada idea...


LinkWithin.



Kadang-kadang aku sendiri yang layan entri lama-lama. Pastu tergelak sorang, atau senyum sendiri baca komen, “ehhh betul ker aku pernah jawab komen macam tuh? Heeee... lawak!”



Sekali sekala seronok juga baca balik entri lama-lama. Dah macam habit plak. Perasan!

*Rupanya ada juga LinkWithin dari link entri-entri lama di blog private AA yang lama.



Sapa yang ada habit macam saya?



~....SERI BULAN tidak mahu mengaku cemburu bila ada sahaja anak dara Kampung Separuh Desa yang mengirim surat wangi bertulisan jawi kepada HISYAM, malah merelakan diri menjadi postgirl tidak bergaji asal saja bila dia dikejar Angsa Putih, HISYAM jadi penyelamat sambil baling sebelah selipar...!~










12 comments:

  1. takde la habit tetapi kekadang tuh terklik dan terbaca gak entri2 lama

    ReplyDelete
  2. hikhik!..nak godek2 jugak la link within..lama tak tgk entry lama

    ReplyDelete
  3. boleh dapat idea untuk n3 baru.

    ReplyDelete
  4. selalu juga kak..kadang2 repos semula entri tu...hihi

    ReplyDelete
  5. hi there, i have just followed your blog..i hope you can follow me back..u have a nice blog here..
    i will be waiting for you on my blog...see u there..cheers

    ReplyDelete
  6. seronok gak tgk link within..tapi baca kat blog org..sendiri punya malas nak baca daa

    ReplyDelete
  7. kadang rasa kelakar pulak bila baca en3 dan komen2 yg lama tu kan ?

    ReplyDelete
  8. tak pe tak de yg marah..layannnn

    ReplyDelete
  9. hahaha...aku pun selalu terbaca entry lama2...

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails