Thursday, June 16, 2011

“Tak peraya...”

Salam
15-06-2011
Entri ini rupanya entri “published” ke 722 dalam blog ini! Phiewwwww!



Lately, internet macam ini:


Pic ini dari gallery hp, mms dihantar pagi tadi secara tiba-tiba oleh seorang kenalan, yang jelas sekali aku pun tak faham maksudnya.

Tiba-tiba pic tu menjadi suatu kebetulan yang baik pula.

Atas sebab itulah, AA “tak peraya”* nak merempit mana-mana laman blog ini malem...

Tunggu saja bila laluan lalulintas lancar, ok.


*orang sebelah utara esp. Perlis, tahu maknanya...




~...antara SERI BULAN dan HISYAM, ternyata si gadis lebih berani menyentuh pacat dan lintah sawah berbanding HISYAM yang kegelian macam anak dara gedik bila ternampak cacing, sehingga isteri Pak Imam naik meluat pula nak terima dia sebagai menantu...!~










17 comments:

  1. bile dah mcm siput...byk tension oooo...jwpnye kalau mlm2 hari mcm ni gi tido jer la kan...hilang sakit hati n sakit mate...

    ReplyDelete
  2. Zureen nak update blog pun jadik malas sbb slow...

    ReplyDelete
  3. slow tak apa kak

    jangan kena gondam udah dr penyangak,.

    serius nak kata.. ayu takut dan risau

    ReplyDelete
  4. kalau line internet macam siput atau lagi slow dr siput, memang saya tak akan tunggu lama lagi dah..off dan tidur.

    ReplyDelete
  5. Pagi ni pun laluan internet macam tak nak berkawan dengan kakcik! :(

    ReplyDelete
  6. Setuju dengan hani kat atas tu

    ReplyDelete
  7. huhuhu, semenjak dah seminggu menggunakan streamyx, mmg berbaloi dan sangat berpuas hati setakat ni

    ReplyDelete
  8. Kakak rasakan AA kalau guna pc dgn monitor besar macam kakak yg dah ketinggalan zaman nie lebih laju kot.... Kalau broadband bagai itu selalu benar ikut rentak siput. Heeee.....

    ReplyDelete
  9. orang sini bilang, tenet macam cipan jewwww.. uhuhu

    ReplyDelete
  10. Hi Azieah, saya ular, iguana ta'takut, but afraid of snails and frogs. Saya geli. Ha ha.
    Lee.

    ReplyDelete
  11. tukar brodben la makcik~~he~~

    ReplyDelete
  12. eee kak azie, gambar clear nya.. saya tak pernah nengok siput babi sedekat itu sebab geli punya pasal..

    ReplyDelete
  13. suka makan masak lemak siput sedut , azie

    ReplyDelete
  14. sama la cam internet ana kat umah tu... :(

    ReplyDelete
  15. slow aje takpe lagi kak azie...ni siap slow dan disconnect ikut suka hati dia je...hhuhu...sehari dua ni je...selalu ok.

    psst...tak peraya tu ape..?

    ReplyDelete
  16. tak perayaa hahahaha..lama tak sebut!
    orang kedah pun sebut tak peraya jugak :P
    Tak peraya nak buat lagu mana dah..dia jadi kot tu jugak noh!

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails