Tuesday, May 17, 2011

Betul-betul Beracun...!

Salam
17-05-2011
Masa: 12.52 am, selepas balik dari mesorat penting.


Rentetan dari kisah ulasan drama SANGGUL BERACUN di entri sebelum ini, AA jawab komen-komen anda di entri ini yaaa.. Terimakasih semua.


Kakcik said...
Mahal tak nak langgan pakej Mustika tu? :)
May 16, 2011 6:57 PM
KAKCIK, saya tak ingat berapa. Saya langgan masa Mustika baru dilancar, RM12 kot...


http://aniesandyou.blogspot.com said...
xde astro so xdpt la nk tgk

Aksi-aksi terlarang @ Kuala Lumpur International Book Fair 2011
May 16, 2011 7:11 PM
Takpa, mungkin ada ulangan di saluran yang lain.


azwandengkil said...
Antara drama Melayu yg boleh saya layan.. Two thumbs up.
May 16, 2011 7:46 PM
Sama la kita...


eelobor said...
huhuhu, saya dah tak yah nonton selepas membaca kat sini
May 16, 2011 8:26 PM
Awak selalu macam tu... heheheh


~najwa~ said...
adoii..mcm mana leh terlepas drama ni semalam..aishh~ kepenatan semalam, smpai terlupa nk tgk.
May 16, 2011 9:11 PM
Semasa membuat entri ini, semasa sedang menanti ulangan drama ini. Jam 1.00 sekejap lagi ada lagi ulangannya.


sarah-najwan said...
tgk promo je..
tapi saya xle tgk sb xlanggan citra..
harap2 ada ulangan kat ria nati..
EF mmg primadona..saya suak lakonannya dan dirinya sndri dgn anak aleesya itu..suka tgk dorang..
May 16, 2011 9:17 PM
Sebab itu dia digelar ratu filem.


Citarasa Rinduan said...
yes.....
walau ayu tak ada masa nak tonton, walau ayu ada langgan saluran mustika..
walau kak Aa dah syer ttg drama tu panjang jela....

ayu rasa....ayu kena tonton juga.
sebab,..
kak AA buatkan ayu meronta2 nak tonton drama hebat tu..
May 16, 2011 9:54 PM
Kalu ada masa, sekejap lagi ada ulangan. Boleh tengok dan berpuas hati mengikut penilaian sendiri.


MAMASYAZA♥ said...
saya pun semlm tergedik gak nak tgk mentor, sedangkan sebelum ni tak penah tgk pun, terus lupa pasal sanggul beracun tu, harap ada le ulangan nanti
May 16, 2011 10:28 PM
Kak Azie tengah dok tunggu ulangan la ni.


mungelily said...
mcm best jer...
dah tgk gazet citer tuh..tp xsempat tgk...huhuhu
ruginyer...
xper astro bnyak klai ulangan...hahha ;p
May 16, 2011 10:47 PM
Bukan macam lagi, memang best pun!!


ejaescobart said...
dok tengok promo je.. tak berani nak layan sengsorang...
nanti la ajak en suami tengok sama..
*pst.. kak, seram tak?
May 16, 2011 10:56 PM
Tak seram pun.


ckLah said...
Alamak, dah terlepas. Selalu tengok promonya, tapi bila tiba tarikh siaran...tak ingat. ckLah macam tulah...
Bersiri ke tak ni Azie? Ada ulangan agaknya ye...
May 16, 2011 11:36 PM
CKLAH, ia tidak bersiri. Ini telemovie. Ulangan sekejap lagi, jam 1.00.




*OK, AA nak tengok drama itu SEKALI LAGI.


~...saat bersama HISYAM sering menjadi saat terindah buat SERI BULAN tetapi HISYAM tidak pernah meluah kata walaupun perbuatan langsung tidak terarah, kata tidak termadah, ayat tidak terluah...~












17 comments:

  1. wah..kemain akak minat ngan citer ni..ni jeles ni..akak da ulang tgk..saya xle tgk..huhu

    ReplyDelete
  2. terlepas gak. Cik abang kata best

    ReplyDelete
  3. tak tengok..dan tak sempat pun agaknya...ada urusan lain


    baca review orang je lah nampaknya

    ReplyDelete
  4. hmm...agak2 bila next ulangannya ek? nak tgk jugaklah..hihihi~

    ReplyDelete
  5. ( Sungguh padat drama ini, berhenti untuk iklan hanya 2 kali sahaja itupun tak sampai 2 minit. Bangun pi minum pun tak sempat habis segelas, dah sambung balik.)

    woiiii 2 minit ko minum air....mau abis se balang tuhhh...tak kann segelas ja kottttt. lampu tuh mesti pasang sampai dapor, bilik air,porch kan kan kan ..sehingga xder suiz yg tak d ON...hik hik

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum,
    Saya gak tak leh tengok...

    ReplyDelete
  7. pasal drama2 ni tak berapa boleh nak komen sebab jarang tengok hehe

    ReplyDelete
  8. huhuhu, bukan saya jer. wife saya baca entri kak azie pun cakap sama. dia kata ulasan kak azie memang membuatkan dia menarik nak tengok cerita tuh.

    ReplyDelete
  9. MUNNA PUN TERLEPAS TGK CITER NI...MLM TADI ADA ULANGTAYANG TAPI PUKUL 1 PAGI TAK JADI NAK TGK...

    ReplyDelete
  10. dia letak dalam apa racun yang dalam sanggul nya tu?

    ReplyDelete
  11. tak lekat kelemumur ke bekas racun tu?

    ReplyDelete
  12. ala......
    tak sempat nak tonton..
    hari nie hari cuti..
    customer ramai...

    sedih!!

    ReplyDelete
  13. MEK SARAH:
    Minat ni bermusim. Bila ada yang best, kalu ada peluang memang nak tengok sampai puas.



    CHIK ATT:
    Betul. Best sebab lain dari yang lain.



    KUJIE:
    Tak pa. Tak rugi mana pun.

    ReplyDelete
  14. GADISBUNGA:
    Malam tadi Kak Azie tengok ulangan. Jam 1 pagi.


    PANGLIMA MUDA:
    Dah lewat sangat ulangannya malam tadi.


    FADZIL:
    Ni mesti ko ulang alik lalu lalang depan pagar umah aku kan?
    Sebab tu ko bleh nampak lampu semua menyala depan belakang. Cehhhh!

    ReplyDelete
  15. ANYSS:
    Salam.
    Kenapa takleh? Ohh Mustika tak sampai ek?


    ZINO:
    Saya pun jarang, tapi bila dapat drama yang best memang tak leh elak nak ulas juga. hehehehe



    EELOBOR:
    Amboiii... wife dia baca blog Kak Azie? Terimakasih.

    ReplyDelete
  16. MUNNA:
    Yup, ulangan dia jam 1 pagi. Tak ramai yang larat nak tunggu. Tapi Kak Azie ni sanggup pula.



    DRSINGA:
    Dalam botol kecil sebesar tabung uji tu. Bertutup gabus. Sorok dalam sanggul. Kalu lekat kelemumur pun, dia tuang sekali ler dalam kopi tu agaknya. hehehehe



    AYU:
    Ahamdulillah, hari cuti orang meniaga memang sibuk. Rezeki.

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails