Tuesday, May 17, 2011

Statistiknya Setinggi Bulan di Awan?

Salam
17-05-2011
Hari bercuti.

Seronoknya sebab aku tidak terlibat apa-apa program luar so masa melepak kat rumah, guling-guling depan tv dengan bebudak, jadi bebudak dan masak-makan-makan... and yang paling best tentulah dapat tidor petang!

Takda keja lalu buat-buat ada keja.

Barulah aku tahu cemana nak dapat result ini:

Orang lain dah lama tahu dan pandai, AA baru jumpa.



Ohh rupanya entri tentang novel Puteri Lindungan Bulan tu yang paling tinggi grafnya.


~...bila terluka dan terhiris kerana melihat anak dara Pak Imam terhegeh hendak berdating dengan HISYAM di bawah sinaran bulan, SERI BULAN pasti melayan getar hati sendiri di buaian tebing Sungai Menghijau Lumut yang keruh seperti hatinya...~








10 comments:

  1. wah...
    mmg up gile traffic dan komen ttg pesta buku..

    mmg berbaloi bila kita syer sesuatu di blog...

    PS: lama2 makin mahir lah tu..... lepas nie lebih byk y kak boleh lihat di blogspot....

    ReplyDelete
  2. dah pernah baca buku citer tu tapi tak ingat apa isinya.

    yg pasti ombak rindu asal baca je emosi..ahahaha

    ReplyDelete
  3. AYU:
    Sebenarnya Kak Azie tak pernah amik kisah pun (bukanlah sombong), tapi memang tak sempat nak kaji perkara sampingan. Bila ada sedikit masa, baru lah sempat klik sana klik sini.



    ERI-CHAN:
    Ombak Rindu tu tulisan Fauziah Ashaari. Tiap tahun Pesta Buku pasti dia datang.
    Rasanya novel tu dijadikan filem, dengan heroinnya Lisa Surihani, kan? Ntah silap ntah betul.

    ReplyDelete
  4. kak AA:
    saya sgt suka buku BUkan puteri lindungan bulan tu.. sayang sgt kat novel tu , pasal dulu masa belajar, kumpul duit nk beli..

    ReplyDelete
  5. yey k azie dah terer!

    saya tak penah baca bukan puteri lindungan bulan dan ombak rindu walaupun novelnye ada kat rumah. belum sampai seru kot. ngeee~

    ReplyDelete
  6. KHAIRUL HAKIMIN:
    Anda pun hebat juga...!


    NAJWA:
    Buku tu pernah menjadi fenomena suatu ketika dulu.


    GADISBUNGA:
    Pasni kena la baca. Pastu baru seru lain pula sampai. hehehe

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum,
    Bila tak komen, tak semestinya entri tu orang tak baca....

    selalu jugak saya skodeng je blok ni dok diam2 nengok je apa yang berlaku

    Pas ni bolehlah check pulak dah berapa banyak nuffnang bagi gaji ek ;)

    ReplyDelete
  8. setuju ngan anyss....

    sebenarnya saja nak cakap singgah sini. huhuhuhuh

    apapun nampak cam maintain jer statistik kak azie tuh, balance jer nampak

    ReplyDelete
  9. oh saya suka membaca, entry kak AA pun banyak review tentang buku. bolehlah saya buat rujukan nanti

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails