Friday, May 20, 2011

YUS Raja Lawak: “Ada aku kesah?”

Salam.
20-05-2011
Hari yang sama, tapi malam.



Kerana siang tadi lagi aku sudah rasa sedikit tertekan (sedikit saja), tapi mood untuk menulis yang bernilai dan bermesej takda malam ini (takda orang kesah pun...).

Okeh...

berehat sebentar bersama-sama coklat ini:

Coklat buat sendiri, oleh seorang kawan lama. Pic tertunda.


Pasni nak layan Maharaja Lawak, episod seterusnya, live di Astro 132.



~...HISYAM, maafkan SERI BULAN kerana ada waktu-waktunya dia berlagak seperti seorang anak kucing yang tidak cukup biskut Tiger...!~











8 comments:

  1. salam kak AA,

    ati tak sempat lg tgk maharaja lawak ni

    lg pun tak ada channel tu :)

    ReplyDelete
  2. suka R2 diundi masuk minggu ini

    ReplyDelete
  3. Kakcik pun sudah suka sama itu JAMBU. :)

    ReplyDelete
  4. hmmm tak pernah tengok langsung raja lawak pasal tak pernah nak ambil kesah

    ReplyDelete
  5. ATI:
    Salam.
    Boleh tengok kat You-tube nanti.



    MUNNA:
    R2 nampak menyerlah tadi. Hebat juga.

    ReplyDelete
  6. KAKCIK:
    Tapi tadi rasanya JAMBU macam kureng menjadi...


    MAMAI:
    Tengok untuk menghiburkan hati, release tension saja.

    ReplyDelete
  7. suka tgk ML ni sb yg terer berlawak aje kan yg bertanding..

    tang jambu tu..saya pom minat..xsangka si tauke nge yus tu..kemain lawaknya skrg...

    tapi xle lwn kot dgn kepopularan jozan ngan nabil..kita tgk final nati..sapa yg juara di hati peminat ML..

    ReplyDelete
  8. jom kak AA jumaat ni kita tengok sama2 Maharaja Lawak di rumah dan tv masing2 hihihihi

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails