Monday, May 23, 2011

Majlis Nikah: Entri Kali Ini Memang Sengaja...

Salam.
22-05-2011
Malam, ujan lebat.


Entri kali ini memang sengaja nak menayang-nayang. Segala kejadian sengaja diambil gambar untuk dimasukkan ke dalam blog, dan ditayang. Saya memang suka menayang. Statement ini jelas.

Majlis pernikahan My Anak Menakan, di rumah keluarganya (My Abang Long), di Sg Kantan, Kajang.

Kami berkumpul seperti lazimnya bila ada majlis besar sebegini. Tentulah seronok, kerana sekali-sekala berjumpa tentulah meriah.


Tema hijau.



Aminnn...


Pinggan makan pun meriah. Ada kambing (akikah cucu kedua My Abg Long turut diadakan serentak)


Salah satu hantaran yang menarik perhatian aku: AlQuran Tafsir Per Kata.
Lain-lain hantaran hampir serupa seperti biasa kita lihat.



Cenderahati untuk tetamu. Buku doa.


Gambar pasangan pengantin dan acara pernikahan tidak dapat diambil kerana jauh dari lensa kamera. Nanti kena cilok dari FB anak menakan saja.


~...jika SERI BULAN bermuram durja, berwajah duka, berkata murka tahulah oleh HISYAM ada sesuatu mengganggu sanubari sahabatnya itu tetapi sering pula lelaki itu lupa kegundahan itu berpunca dari dirinya sendiri...~











17 comments:

  1. ada entri yang tidak sengaja ker akak? hihihihi

    ReplyDelete
  2. EELOBOR:
    Sebelum ini ada yang tak sengaja menayang, masuk gambar sebagai hiasan cerita, kononnya. Kali ini memang sengaja nak tayang-tayang. Hehehehe

    ReplyDelete
  3. tunggu saya upload gambor kita..hehehe :)

    ReplyDelete
  4. ini tak cukup tayang ni kak....hihihi~

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum,
    kena buat tayangan perdana ni....errrr ijau tu nampak sangat cantik. Lagi cantik kalau letak katak sekor hu hu hu

    ReplyDelete
  6. NORASHIKIN:
    Roger...! wokeh wokeh!



    GADISBUNGA:
    Memang tak cukup. Nanti pasti nak menayang lagik. hehehehe



    ANYSS:
    Salam.
    Kalu letak katak sekor tang tu, mau melompat makcik-makcik yang tengah makan tuh..

    ReplyDelete
  7. kenapa watak utama majlis tak dalam tayangan? heheh.
    (pengantinnya maksudku)

    ReplyDelete
  8. NAJWA:
    Tak copy lagi dari camera anak buah. Kak Azie tak snap pun, sebab leka borak-borak dan makan. hehehehe

    ReplyDelete
  9. 3bijik anggur....simbolikkkk....


    hehehhehehehe

    ReplyDelete
  10. mesti adakan siaran ulangan coz cincin yg besar tu tak ada dalam sesi tayangan...ahaksss...

    ReplyDelete
  11. AA
    Kita sukerrr tengok orang tayang menayang asal jgn tayang something yang jarang, daaaah.

    Nanti kita tayang samting kat awak. Awak nak tengok tak? Tung....guuu *tayang dgn ikhlas kekdahnya, har3*

    ReplyDelete
  12. AA
    Kita sukerrr tengok orang tayang menayang asal jgn tayang something yang jarang, daaaah.

    Nanti kita tayang samting kat awak. Awak nak tengok tak? Tung....guuu *tayang dgn ikhlas kekdahnya, har3*

    ReplyDelete
  13. makanan tu sodap kak terliur dah den ket sini ha...

    ReplyDelete
  14. wah tema hijau..cantik jg..akak nak tgk gambo lagi..

    ReplyDelete
  15. nanti tolong updaload gambar pengantin plak k.

    ReplyDelete
  16. BESTNYA TGK MENU MAKANAN SEPINGGAN TU....

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails