Thursday, May 12, 2011

Kad Walimatulurus yang Comel lagi Cute!

Salam
12-05-2011.
Petang tadi ujan, kan?



Hari Khamis yang tiada beza seperti hari-hari lain. Tapi menjelang petang, meredup dan gelap. Hujan sedikit, tidak lebat tapi meleret. Alhamdulillah, sekurang-kurang suhu menurun. Cuma jika dapat lebat sedikit, bolehlah terangkan sikit alam yang berjerubu sejak 4,5 hari ini.

Rumah dah bising balik ni. Selama ni bising juga (sora Mak Tarzan), tapi kali ini meriah lain skit. Sebab si AMOI dah balik. Dia sepatutnya balik hari Selasa (last paper), tapi tak sempatlah. Rabu, dia dan kawan-kawan berjimba di Genting.


Aku dah tak tahu nak boh kat mana lagi barang budak-budak ni. Mujur IKA tak angkut semua barang dia. Kalu idak, ada yang kena lempar atas bumbung lak...

1 Jun, AMOI akan start internship dia sehingga November. Kemudian akan sambung lagi satu semester, sebelum menamatkan pengajian.

Lagi 2 minggu depan minggu terakhir persekolahan kan? Kemudian cuti penggal kedua. Kena ada plan lagi ni.

Si OMAK ni kena fikir lebih keras lagi, apa nak masak kalu dah ramai-ramai ni. Habislah... takkan lah sampai nak kena selongkar buku resepi lama-lama kot.

***

Semalam terima kad kahwin comel ini dari My Anak Menakan yang akan bernikah.

Cute, kan? Comel sangattttt... I like.



Simple itu kadang-kadang menarik. Seni itu tidak terhad kepada orang-orang yang kelihatan seperti artis sahaja. (Sebab bakal mempelai ni, sorang doktor, sorang engineer, agak kontras jika dilihat pada kad)


~...ketika anak dara Pak Imam bagai tidak sabar untuk menjadi isteri HISYAM, SERI BULAN bagai tidak sabar menunggu hari kenduri tapi malang sekali bila menjelang mampir, HISYAM bagai kebuntuan memberi jawapan sehingga akhirnya SERI BULAN kembali pasti dia tidak akan ada pengganti...~








6 comments:

  1. sekarang ni wedding card mmg cantik2 dan creative sangat2..

    zaman i dulu pakai gelek je.. hee

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum,
    Hu hu hu lupa plak dah nak cuti skolah. Patutpun ada terima kad2 gini. Errrr tingin la plak n ak edar kad hu huhuhu

    ReplyDelete
  3. comel ;) new idea nih, utk adik nak kahwen nanti..

    ReplyDelete
  4. setuju teramat, sangat cantik la kad kawen tuh. simple tapi menarik. mungkin nak tempah yang macam nie jugak nanti....huhuhuhu. eh silap la pulak. mana boleh lawan abang SY

    ReplyDelete
  5. memang creative lah tapi kalau orang tua2 kita mana nak kad kawin macam ni huhuhuhu. macam kad main2 katanya

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails