Tuesday, September 14, 2010

Syawal: sebuah intro yang menggelabah...

Salam para blogger yang mengenali, apa khabar semua?

Moga sihat adanya, maklum saja, bulan ini bulan makan, makan dan makan. Hari ini Syawal ke-5 baru, masih panjang lagi untuk berhari raya, berkumpul dan tentu makan-makan lagi.. lagi.

Aku sudah pun bekerja semula, sejak semalam. Walaupun cuma seorang diri di department aku, ok la jugak. Kerja tetap banyak lagi urgent (sebab ada gak insan-insan yang tidak pernah cuba faham, bila tiba hari mulia gini, mood kita pun ala ala gitu...), so aku pun bertungkus lumus sampai berlemuih semalam...

Ada banyak kisah raya dalam banyak entri blogger ya? Aku saja yang belum berkisah apa pun, sebab gambar pun belum sempat tengok semua. Ada 4,5 kamera hari itu, nak collect semua pun nak tunggu lama. Aduhai..

Sebagai intro, berkisah tentang hari ini sahaja.

Nanti jumpa lagi di entri lain.




Pic terkini, tadi. Mencendol sebagai lunch. Sejak dari hari pertama raya, ini kali ke-3 aku mencendol. Hakhakhakhak!


13 comments:

  1. balas dendam mencendol nampaknya tuh. hihi!

    ReplyDelete
  2. wash.. terasa sejuk di tekak! :)

    ReplyDelete
  3. GB > kebetulan plak tadi. My TOKLAKI ajak lunch sama, so kami pegi mencendol dan Mee Rebus (sepinggan kongsi berdua) Ahaks!


    KAKCIK > Bukan kat tekak jer, sampai lidah pun kebas. hehehehe
    KAKCIK dah start keja ek?

    ReplyDelete
  4. salam.

    selamat bekerja dan selamat mencendol .. jangan banyak sangat mencendol tu, nanti kena banyak kali ke "sungai"

    ReplyDelete
  5. menchendoll ghitewww.. ammvoiii

    ReplyDelete
  6. Bang HAMZAH Al-LAVENDARI > Jaga jaga jugak kalu ke sungai tu. Sekarang sungai pun dah berisi macam-macam. Heeeeee...


    EN_ME > Yesss zahhhh!

    ReplyDelete
  7. Salam,
    Uhhhhhh entah kenapa anak tekak ini terasa gegatal nak mencendol gak ;)

    ReplyDelete
  8. azie...
    belanja semangkuk cendol dan sepinggan rojak mamak....

    ReplyDelete
  9. EELOBOR > posing sampai poning. hehehe



    ANYSS > jom kitaaaa...!

    ReplyDelete
  10. AKAK > Azie minum Cendol dan makan Mee Rebus, tadi tu...

    ReplyDelete
  11. Selamat Bertugas walaupun kawan2 masih dalam mood bercuti.

    ReplyDelete
  12. cendol dan mee rebus.Nice combination.Yum yummy.Raya ke 3 makcik saji mee kuah untuk tetamu.
    Slamat bertugas kembali.Bye.

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails