Tuesday, September 7, 2010

Ramadhan: Kad Raya Pengganti Diri (2)...

Pintu gerbang sempena Syawal di atas akan digantung sehingga habis Syawal, insyaAllah.

Pic comel di side sinun, akan ditukar captionnya setiap kali ada teman-teman blogger yang meraikan hari istimewa. Sila beritahu jika anda meraikan apa-apa, tak kira birthday, anniversary, dapat anak, naik pangkat etc.. etc... InsyaAllah, AA akan paparkan di situ.

Seterusnya Kad Raya lagi dari beberapa lagi teman blogger:

KAKCIK SEROJA


RAHAYU - Citarasa Rinduan


KHAYALKHAYAL aka novelis NAJWA AIMAN


*Berita terkini, permohonan cuti bermula esok diluluskan setelah semua job urgent selesai dan tiada job tertangguh.

Kami akan balik beraya di Jemapoh, Kuala Pilah pada Khamis, beraya 2,3 hari kemudian menyambung beraya di KL. Isnin 13hb kerja semula.

Buat semua teman blogger, Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin. Semoga raya kali ini menceriakan semua.

Berhati-hati di jalanraya dan jangan main mercun okey…!


~…antara Utara dan Selatan, SERI BULAN lebih rela menetap di garisan Khatulistiwa memisahkan diri dari HISYAM yang separuh nanar menghala ke Tenggara…~



15 comments:

  1. Selamat Hari Raya buat kak azie sekeluarga. Tak reti nak edit gambar so, x de la kad raya untuk akak. tahun depan sya bljr photoshop ek

    ReplyDelete
  2. Salam azieazah
    SELAMAT HARI RAYA AIDIL FITRI.
    Semoga sihat & bergembira bersama orang-orang yg disayangi.
    Maaf zahir batin.

    ReplyDelete
  3. waaa ni boto-boto nak brayo, bukan ghumah yo dikomeh, blog pon sompek tuka langsir ni... baru sonang ati nak balik kampung

    slamek sopanjang maso slamek brayo

    ReplyDelete
  4. Kak Azie!

    Pintu Gerbang ya....saya dok panggil 'letterhead' mendalah tu..hihi..tak reti la nak tukar2..jeles je tengok orang tukar header tu.

    Erm...selamat hari raya, kak azie.
    Ampun & maaf kalau ada salah silap saya selama perkenalan kita di alam maya ni....ampun yer...serius...tengah cebik2 bibir dah ni...

    Enjoy ur raya..doesnt matter at kualo pilah or kolumpo...:)

    ReplyDelete
  5. Salam,
    Blog raya ya? hu hu hu
    Ooooo Jemapoh ke? Tetiba je teringatkan satu filem yang tak dapat tengok sampai sekarang "Dari Jemapoh ke manscenster (betul ke eja ni? Mmmm lanyak je lerrrr)...

    Selamat beraya ;)

    ReplyDelete
  6. Salam Kak Azie;

    akhirnya ...approved jugak.

    Itu yang buat hati riang gembira..

    ps: terimalah kad simpel saya di'rumah' saya.

    ReplyDelete
  7. salam azie:
    Selamat bergembira bersama keluarga tersayang dgn ucapan `SELAMAT HARI RAYA AIDIL FITRI MAAF ZAHIR BATIN’.

    ReplyDelete
  8. Cantik Gerbang Hari Raya
    SELAMAT HARI RAYA berhati2 dijalan raya Jemapoh ke Manchester

    ReplyDelete
  9. congratulations kak!!!! heheheee

    SELAMAT HARI RAYA..AMPUN MAAF ZAHIR & BATIN ye kak...

    ReplyDelete
  10. banyaknya kad raya dia... yang kad raya bawah sekali tu, comel2 anaknya. heheh
    Selamat Hari Raya Kak Azie..
    maaf zahir dan batin ye.

    ReplyDelete
  11. Minal aidin wal faizin,
    Mohon maaf zahir dan batin

    ReplyDelete
  12. SELAMAT HARI RAYA buat Azie dan keluarga
    semoga di beri Allah dalam sihat sejahtera
    Bila makan kuih raya
    Jangan lupa makcik kat utara
    Nak berkunjung jauh sangat la pula.

    Maaf zahir dan batin dipinta.

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum Puan Azi serta sahabat bloggers dan para pembaca sekalian.

    Saya dan keluarga Mengucapkan selamat menyambut HARI RAYA AIDILFITRI dengan ungkapan Maaf Zahir Batin Mohon maaf salah silap andai terkasar bahasa, bicara, dan perlakuan.

    Berhati-hati di jalan raya. Have a Safe journey!

    ReplyDelete
  14. Selamat hari Raya akak...Alhamdulillah....cuti dah approved....HAVE A MEANINGFUL RAYA THIS YEAR OK...lUV, nAA

    ReplyDelete
  15. Hello Azieazah, salam aidilfitri, wishing you and all at home selamat hari raya and happy holidays.
    Simpan satu lagu dalam hati, Lee.

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails