Monday, September 6, 2010

Jelajah Blog Aidilfitri Bersama "Yang Ingin Kukongsi..."

Siri jelajah blog kembali lagi...!

Macam biasa blogger tersohor BEN ASHAARI buat jelajah lagi. Sesiapa yang belum tahu tentang siri jelajah insan blogger seorang ini, sila klik blognya kerana dia ini memang rajin buat siri jelajah tanpa mengira samada blogger lama, blogger tegar atau blogger yang baru.

Dan kesannya? Sendiri sertai akan tahu apa kesannya.

Siri jelajah kali ini bertajuk Jelajah Blog Aidilfitri Bersama...
dengan syarat yang simple tanpa sebarang bayaran. hehehehe

1. Header blog Ben Ashaari >



2. Tajuk - JELAJAH BLOG AIDILFITRI BERSAMA...

3. Kad raya online berserta ucapan raya ..Boleh buat sendiri kad .. lagi kreatif lagi bagus..



4. Biskut raya untuk hidangan tetamu ke blog anda ( sila google dan jgn lupa beri kredit pada pemilik gambar tersebut )

*Pic Tart Nenas Tersohor ini tidak diambil dari Google, ini hak milik sendiri. Tart Nenas yang mendapat sambutan hebat sepanjang tahun terutama musim raya ini, sampai ada yang order lagi tapi dah tutup. Kena tunggu lepas raya baru boleh order semula.

Terimakasih kepada blogger BEN ASHAARI...


18 comments:

  1. Nak komen tapi tak tahu nak komen apa .. hehehe.. :)

    ReplyDelete
  2. Terimakasih KAKCIK. Dah terkomen dah pun.
    Sebenarnya tiada apa yg boleh dikomen, kerana ini entri pelengkap syarat sahaja...

    ReplyDelete
  3. yang pasti lebaran kita akan dimeriahi oleh blogger-blogger tak gitu AA?

    hehehe

    ReplyDelete
  4. ingat nak buat jugak tp tak berkesempatan. bz yg amat sgt

    ReplyDelete
  5. kita tak ada kad raya maya
    kita ucap selamat hari raya...
    :)

    ReplyDelete
  6. salam azie..
    nak ucapkan selamat hari raya maaf zahir dan batin...
    kite tak ade kad raya nak dihantar kat alam maya ni..sekadar ucapan jer..

    ReplyDelete
  7. azie..
    kita cuma antar kad raya betul2 utk ucap raya... mana address..?? kita tunggu...
    lps raya akak nak order tart tersohor tu... boleh?

    ReplyDelete
  8. Salam akak.
    Ni kira macam dia terjah blog akak la karang kan? Hehehehe.... badan besar-besar macam tu nak terjah.., takut owh.

    ReplyDelete
  9. macam nak oder lagi je tart tu lepas raya nie...heheheee

    ReplyDelete
  10. oppsss!!! lupa nak cakap,acu amik kad raya kak azie..nak tempek kt blog sekali dgn kad kakcik...

    ReplyDelete
  11. raya pertama bersama blogger. mmg meraih dan lain dari yang lain! :D

    ReplyDelete
  12. silap, meriah. bukan meraih. ampun... :)

    ReplyDelete
  13. tart nenas tart nenas tart nenas.. sedapnye. :D

    ReplyDelete
  14. salam..sya pun suka makan biskut tart nenas...

    --- jemput join my giveway ---
    http://syamila02.blogspot.com/2010/09/aksi-ceria-si-manja.html

    ReplyDelete
  15. slamat hari raya maap zahir batin

    kuih tart memang sedap

    ReplyDelete
  16. Aslmkm.
    Kekadang Kak G tengok jer gelagat2 bloggers ... banyak tu kira menyeronokkan jugak la. Ya kan?
    Sambil2 tunggu kawan antar biskut pesan2 ni. :)

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails