Thursday, April 14, 2011

Excuse Me...

Salam.
13-04-2011.
Malam.


Letih.

Nak berehat sebentar. Tapi tak pasti sebentar itu berapa lama.

Something coming up.

Many things kena jaga dan perlu diuruskan.

Letih, tapi mana leh biar macam tu saja.

Fokus bercabang sekarang.

Blogging terpaksa turun ke tangga bawah, ntah ke berapa.


Ini lunch orang, tapi aku yang menayang.
Rindu bukan kepalang, apa nak buat, hati dah sayang...


Goodnite everyone!






18 comments:

  1. takpe kak. blogging bila2 pun boleh.

    yg penting saya 1st. yesh!

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum,
    Mmmmm bukan bersara kan? rehat jab je... ;)

    ReplyDelete
  3. kari kepala ikan, besar punya!!!! haha..

    tak berblogging tak pe, makan jangan dilupa..heheh

    ReplyDelete
  4. wah...berselera sungguhnya menu orang tuh

    ReplyDelete
  5. dahulukn yg penting kak..

    waah syioknya kari kepala ikan!!

    ReplyDelete
  6. Eh eh tadi nampak kawan pejabt kongsi semangkok 3 garpu ,kais mengais..3 org,boleh kenyang juga..

    ReplyDelete
  7. nasib baik cheq memang tak suka makan kepala ikan....selamattttt.....tak terliur..lalalala...hehehe

    ReplyDelete
  8. kari kepala ikan??
    emm...bukan kegemaran acu.. :)

    ReplyDelete
  9. take your time...

    takpe....akak dah tinggalkan kari kepala ikan ...ekekekeke

    ReplyDelete
  10. kari kepala ikan, fuhhh memang best

    ReplyDelete
  11. best nya tengok kari kepala ikannnnnn...

    ReplyDelete
  12. alahaiiii baru nak manje2... tuan tanah da nak main ilang2 macam biskut chipsmore plak... Hahahaa

    ReplyDelete
  13. TAKPE KAK AA YG PENTING DI DAHULUKAN.. BLOGGING NI BILA ADA MASA TERLUANG YE

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails