Monday, April 11, 2011

Ya Tuhan, Jika itu Memang Dia... alhamdulillah

Salam.
11-04-2001
Malam.


Shocked!
Kenapa?

Kerana mesej dan berita yang diterima dari My Anak Menakan pada kira-kira jam 11.01pm, tadi.


See, Dak AMOI pun kebetulan ada sama.


I akan story this DRAMA later, bila segala plot dan isi penceritaan dapat dikumpul seberapa segera.!

Ohhh! I nangis tadi tauuuuu....!








20 comments:

  1. kak azie..
    kuatkan semangat mu...
    semoga bukan lah brlaku yang bukan..

    tabah yer kak..ayu tunggu entry kak

    ReplyDelete
  2. oo jejak kasih la ni kak.. huhu.. tak pa tak pa.. nangis dulu nanti baru cita kat kami semua.. na..

    akak.. jangan amik AZ saya.. cian la saya.. nanti frus nonggeng.. HEheheheh

    ReplyDelete
  3. AYU:
    Ceritanya terlalu panjang. Nanti saja menyusul. Thanks.


    CIKSU:
    AZ belum declare apa-apa, kita dah bertarik rambut dulu. Nanti orang lain lak yang amik dia. hehehe


    BRUTALSOLO:
    Takper, cerita belum lagi bermula.

    ReplyDelete
  4. sejarah itu ada kisahnya yg tersendiri...
    kisah itu pulak ada lagi kisah disebaliknya...
    yg penting buang yg keruh dan ambil yg jernih...

    rindu tetap melekap dihati...akan terlerai...

    ReplyDelete
  5. cer ceriter.. cer ceriter... tak paham nih.. huhu

    ReplyDelete
  6. Dah... kakak pulak tak sabar nak tahu jalan cerita. Exited nie....

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum,
    Fuhhhhhh macam slot samarinda la pulak, kena tunggu sambungan ;)

    apapun, moga semuanya berakhir dengan hepi

    ReplyDelete
  8. wah...pastinya penantian ini sememangnya sekian lama la ni ya? takpe, nanti kita nak dengar lah.... :)

    ReplyDelete
  9. kira macam jejak kasihlah ni ya kak...

    ReplyDelete
  10. jumpa sedara yang dah lama tak jumpa? mesti excited sangat ni :)

    ReplyDelete
  11. salam..

    moga Allah memudahkan semua urusan kak....amin..

    berdebar2 lak.membaca entri ni..

    ReplyDelete
  12. suspen...
    tak sabar nak tau cerita seterusnya..
    apa2 pun mudah2an semuanya okey nooo...

    ReplyDelete
  13. alhamdulillah...
    alhamdulillah...

    sujud syukur azie

    moga2 semuanya berakhir dgn gembira

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails