Friday, April 15, 2011

Yeayyyyyyyyyyyy....! > aksi melompat tidak dapat dirakam. YouTube Rosak!

Salam
15-04-2011
Tengahari.




Yeayyyyyyy!!


Memang tak ketahwan dahhh...!







9 comments:

  1. malaysians.....dalam blog, dalam FB, dalam TV, dalam radio...tetap meriah dgn cerita MAKAN!!! ~haha

    saya pun suka makan...:)

    ReplyDelete
  2. makan ni kan macam teraphy. Makan gak mengeratkan silaturahmi sesama kita esp. family..

    ReplyDelete
  3. Betapa gembiranya hati si ibu menyambut kepulangan anak2 yang dirindui.

    ReplyDelete
  4. hidup yang sentiasa meriah dan ceria dan akan bertambah ceria le bila anak2 pulak dah balik. jgan tak ketahwan hala sampai kena hantaq wad gila...udah lah ye kak azie...hahhahahaaa....

    ReplyDelete
  5. ni yang nak majuk ni... mak tak tunggu pun dakni balik... huhuhuu dakni pun nak mentekedarah masakan mak yang super marbeles tu... nak balik..!! nak balik..!! nak balik..!! nak gi dating dengan dak AMOI..!!

    ReplyDelete
  6. seronoknya anak2 nak balik ye :D

    ReplyDelete
  7. amboi akak, meriah menu.

    *kenyit kenyit mata. :D

    ReplyDelete
  8. walaweh....syoknya....surut la bakul kain ada org tlg lipat :p

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails