Wednesday, February 20, 2013

WW: Hadiah menang Teka Gambar (Bil. 4)

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Rabu
20-02-2013





*Terimakasih blogger PCL...!





 ~...menerima bungkusan wangi semerbak bak disiram talkum Amami membuatkan SERI BULAN tersenyum sengih sendiri kerana sedia maklum karenah separuh waras si Jalal lalu dia ingin pula menunjuk selendang jarang itu kepada HISYAM untuk mengendap rasa cemburu samada kuat bau atau sudah larut dibawa angin semilir...~




22 comments:

  1. Bila sebut talkum Amami teringat pulak cuticura .... hehehe

    ReplyDelete
  2. Yes saya first hari ni.

    Nampak sangat takde kerja ..... huhu

    ReplyDelete
  3. mesti tersenyum samapi ketelinga hehe...
    dah lama tak terbau bedak Amami

    ReplyDelete
  4. Kakak kalau main teka-teka suka tapi tak pernah betul:)
    Tahniah dapat keychain.

    ReplyDelete
  5. sama mcm kak zakie...tak pnh betulnya kalau meneka.main tipu retilah...hahahahaha

    ReplyDelete
  6. tahniah. aci selalu gagal kalau bab teka gambar nie :)

    ReplyDelete
  7. Tahniah!!!

    saya mmg love Penang...love dgn makanan2 nya..hahaha

    ReplyDelete
  8. Tahniah. Yang best bila jadi pemenang!

    ReplyDelete
  9. Mesti eronok bila dapat hadiah...

    ReplyDelete
  10. tahniah...lebih seronok dari makan karipap ek? ekeke

    ReplyDelete
  11. tahniah kak!

    rasanya sy x ada satu pun barang i love penang ni... kasih sayang sy sorok dalam2 di hati je. hahahhahahahaaaaaaa

    ReplyDelete
  12. terima kasih dengan entri ni dan bg back link ke blog PCL.

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails