Wednesday, February 6, 2013

HOT.fm kantoi...!

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Rabu
06-02-2013



Memang terang-terang la silap.

Mungkin status tu depa draft semalam kot, lupa nak publish? hehehe FB boleh eh buat camtuh?

Status bertarikh 06-02, kira-kira jam 6 petang tadi. Tak pasal-pasal.





Kebetulan pagi tadi memang saya tonton Johan Ashari, Wana Shamsuddin bercakap tentang drama baru itu di MHI TV3, bersama pengarah dramanya Rashid Sibir.

Elok jika thread itu didelete saja, dan ia akan menjadi soal kecik sebelum besar.





 ~...amatlah memalukan bila selama ini berlagak hebat tetapi sebenarnya masih sukar membeza siapa lebih derhaka antara Tuah dan Jebat...~




11 comments:

  1. setakat entri/thread kita2 ja kantoi apala sangat kn...ni depa yg gah tu bikin hot nanti !

    ReplyDelete
  2. dah kena hentam pun tak delete lagi status tu..apa lah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Depa update pastu depa tak follow up pun. Saya rasa begitu.

      Delete
  3. ni namanya tak cakna..hehe. Bila syarikat besar buat silap walaupun kecil tp org melihat ianya nampak seperti besar.

    ReplyDelete
  4. haah... erm.. lupe la tu.. tak pu auto publish huhu... tapi x suka last episod ruby tu.. ramai betul org mati di bunuh dek si nadia ..

    ReplyDelete
  5. Ada yg tidur waktu kerjalah tu .... huhu

    Lebih baik ambik Azie jadi tukang update status tu ... ahaks

    ReplyDelete
  6. kdg2 mrka sengaja buat silap utk dptkan publisiti kan? dpt naikkan rating stesen tu,

    ReplyDelete
  7. saya tak sempat tgk kak episod last tu..

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails