Tuesday, February 12, 2013

Updating bukan dating...

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Thalatha
12-02-2013


Kebanyakan kita akan tamat cuti hari ini. So esok dah mula kija semula ya?

Selamat keja-keja.

Updating bukan dari rumah sendiri, adalah sangat berbeza dan feel yang lain.

Jadi, no gambar... no merapu merepek or membebel as usual.

Masa? Hmmm dihabiskan melayan seberapa banyak drama dan filem yang mampu mata melihat. Best juga, sebab sambil tengok (kadang susah nak faham), sambil layan borak MyBONDA.

Ya.. saya berada di rumah dia sepanjang cuti CNY ini (and masih lagi...)





 ~...apalah erti rindu SERI BULAN jika HISYAM sendiri tidak pernah menyebut itu...~




21 comments:

  1. saya cuti lagi sampai hari jumaat naik keje half day tengahari boss blanja makan...

    ReplyDelete
  2. Bestnyaaaa...yea esok dah kerja tapi en suami cuti lagi, jeles, hehe...

    ReplyDelete
  3. ini baru cuti ye.. i pun sama tak ke mana2 bercuti. cuma jenjalan KL je..

    ReplyDelete
  4. sy cuti lagi..ingat esok nak pi Padang Besaq, slamat kija bg yg berkerja..

    ReplyDelete
  5. salam. saya xde cuti http://jmbelog.blogspot.com/2013/01/salam-kenalan.html

    ReplyDelete
  6. Sy keje dh esok..puas mkn kenduri spnjng cuti ni. hehe

    ReplyDelete
  7. sya keja dah hari ni..malas betul haha

    ReplyDelete
  8. best kan bila se sekali kita tk kerja dn rasa free mcm burung di awan..tk da commitment dok tengok jam , update yg tu yg ni, kita dgn krja kita saja..santai dn bahagia..nanti kalau u dh krja balik , hilang la semua rasa free tu,..now while u are free make full use of yr time, relax, tengok tv, sembang...makan..lena..best nya..

    ReplyDelete
  9. hari ni da mule kerje.. bukan takat hari ni.. semalam pon kene datang office..

    ReplyDelete
  10. Kakak pun malam tadi baru sampai rumah - letih. Pagi ini dah sambung kerja semula.

    ReplyDelete
  11. kitapun CNY adalah masa rehat dan merehatkan diri..mengemas rumah dan kemas diri... sungguh seronok....

    ReplyDelete
  12. Salam Madam Azie... kijo laaaa.. hukhuk... banyak pulak tu bertimbun...

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum Azie

    saya kerja hari ni...tak ambil cuti pun

    ReplyDelete
  14. Kami pun masih cuti Azie... asyik layan perut, layan mata he he ehhh.

    ReplyDelete
  15. bukan selalu dpt peluang camni kan sis?
    dah lama sgt cuti, nak mulakan kerja macam nak nangis dulu!
    pakkal jer! hahaha

    ReplyDelete
  16. Walaupun tak kerja, tapi rasa mcm kerja juga.... kerja rumah tak pernah abis, hihihi..

    ReplyDelete
  17. Hahahhaha...memang susah bila sambil menonton sambil layan borak. Saya selalluuuuuu rasa.

    ReplyDelete
  18. kembali menghapdate macam biasa..:)

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails