Saturday, February 9, 2013

Contest: Teka gambar apa...

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Sabtu
09-02-2013


Sejak akhir ni, saya suka pula join entri teka-teka gambar. Dan saya dah pernah menang sekali. Bukan hadiah yang dikejar, tetapi sebagai sokongan kepada blogger.

Yang terkini, jom teka apa gambar ini.


***Pemenang dipilih berdasarkan jawapan yang paling tepat.

Syarat syarat wajib (Pastikan diikut)
  1. Like Facebook (https://www.facebook.com/pages/Bujangsenang/206125472759523)
  2. Follow Twitter (https://twitter.com/bujangsenangBN) Follow jika korang ada twitter
  3. Folow Blog (http://www.bujangsenang.org/) box follow/join this site dibahagian bawah blog
  4. Follow Blog Wan dan Like Page Wan
  5. Buat entri kontes dan masukkan banner kontes yang di link kan terus ke entri kontes ini.
  6. Hantar jawapan dan link entri kontes ke email aweenwan@yahoo.com .Bagi mengelak jawapan yang sama (meniru dan ditiru)
  7. Setiap orang hanya jawab satu jawapan
  8. Dah join sila tinggalkan komen.

HADIAH BAGI PEMENANG
Pertama RM300
Kedua RM200
Ketiga RM150
Empat dan Lima RM80






3 comments:

  1. lumayan jugak hadiahnya tu hehe..tp akak tak 'nampak' apakah bendanya tu..

    ReplyDelete
  2. nak turut serta..tp xtau pun apakah dia..=) good luck untuk azie..

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails