Sunday, February 10, 2013

Hadiah Tahun Baru Cina 2013

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Ahad
10-02-2013


Selamat bercuti, dengan mungkin bercuti ke mana-mana atau sekadar berehat di rumah.

Atau sama-sama meraikan Tahun Baru Cina dengan kawan-kawan atau saudara-mara yang berbangsa Tionghua tetapi Muslim.

Selamat lepak-lepak dan makan-makan!


Pic tahun 2011 dulu. Saya harap dapat jumpa Singa menari joget-joget cenggini lagi...!


****

Tayang-tayang:



Kawan Dak AMOI yang belajar di Germany balik bercuti. Dan dia belikan beberapa cenderahati. Kerana AMOI antara kawan baiknya sejak di MRSM lagi, dia juga dapat yang istimewa.

T-shirt Hard Rock Dublin tu ada 2 helai, so sehelai untuk saya. Kawan itu juga berjalan-jalan ke Spain; Barcelona dan Pulau Gran Canaria lalu FM itu spesel untuk saya.


And, Dak AMOI juga dapat beg ini. Sangat la cantik nyerrrr....!






 ~...menanti tingkap dibuka kerana matahari semakin garang membuatkan HISYAM juga terasa hendak berang kerana SERI BULAN sengaja tidak menjengah muka sedangkan Mak Utih sudah lama berada di baruh dan Pak Utih sudah menjejak denak...~




17 comments:

  1. chantek giler beg amoii tuu.., ehHHee

    ReplyDelete
  2. Kakcik tinggal 3 beranak je kat rumah. Anak yang ada hanya Angah. Along dengan isterinya. Bangcik di Melaka. Adik di Batang Kali. Bithdayman lak sambung tido!

    ReplyDelete
  3. bestnyaaa
    saya kan kak .. dah lama x tgk singa nari2 nie ekeke ..
    rasa seronom jugak ;)

    ReplyDelete
  4. bestnya dapat adiah tu...

    t-shirt hard rock tu mahei ooiii... bli selai kat Penang hrc rm80/pc... jd anak je la yg dapat. maknya x merasa lg. hu hu hu

    ReplyDelete
  5. Madam Azie, saya tak ke manapun. Suami bila public holiday je mesti kena kerja. Nak berjalan berdua je ngan muaz tak berapa nak bes.

    Lion dancepun tengok kat tv je.

    ReplyDelete
  6. kami pun lepak kat rumah je.. tak ke mana2 pun.. :)

    ReplyDelete
  7. Bertuah nye, cntik beg tu. Sy pun lepak kat kampung jer.

    ReplyDelete
  8. raya cina tahun ni lepak kat rumah jer...hehe

    ReplyDelete
  9. bertuah badan dpt present yg best2 n mahal..saya x dpt apa2 pun utk birthday lps..

    ReplyDelete
  10. Kakzana mengecat bilik anak je cuti ni, shopping, makan2, menonton tv dan wayang.
    Itulah seronoknya ada kwn luar negeri, dpt cenderahati, tambah pula kita baik dgn dia.

    (kakzana letak link Azie kat blog tau)

    ReplyDelete
  11. sya kalo jumpa singa joget2 ni kompem lari dulu. tkot huhu

    ReplyDelete
  12. aslkum.. u have so nice blog ...bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
    http://slapmestore.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. hanya bersantai di rumah aje CNY ni.. dengar bunyi merccun yang berdentam dentum..

    ReplyDelete
  14. tahun ni tak meriah CNY dekat rumah nabila. selalunya,mesti ada singa dok melompat-lompat. CNY tahun ni sunyi ja~

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails