Sunday, April 11, 2010

Kalu lah Dapat "Terbang Musang" Lagi Nanti...

Lihat poster. Segala maklumat di situ. Jelas.

Apapun, lain-lain info:
dari FACEBOOK Sahabat Interaktif Malaysia (SIM) Peluang berniaga di Karnival Ecotouria pada 1 & 2 Mei 2010 . Sewa lot niaga RM50 untuk dua hari. Sila email nama, nombor telefon & jenis perniagaan ke info@ecotouria.com secepat mungkin. Siapa cepat dia dapat. www.ecotouria.com


Aku mungkin akan berada di tempat kejadian, membantu apa yang perlu walaupun aku bukanlah Urusetia rasmi. Tetapi sebagai seorang sukarelawan yang lama bersama Yayasan, juga ahli SIM sejak mula ditubuhkan, insyaAllah aku akan memberikan bantuan dan akan datang sebagai tanggungjawab dan komitmen aku. Seperti biasa.

Semua... semua pembaca dan sesiapa sahaja yang berminat dijemput hadir. Sila. Boleh bawa keluarga, boleh berkelah, bergumbira, mandi sungai dan sebagainya.

Untuk pengetahuan, Ecotouria Resort Sg Congkak merupakan tempat yang selalu kami gunakan untuk beberapa program atau aktiviti luar bersama anak-anak yatim. Terkini, Ecotouria ini bakal menjadi sebahagian dari tanggungjawab YKS bilamana ada kerjasama mengurus dan memperbesarkan lagi resort tersebut.

*Bersungguh-sungguh aku masak Ayam Paprik ni tengahari tadi, konon nak bawa ke Seksyen 2 dan jumpa ALONG, tapi terpaksa kensel sebab itu AMOI manyak sibuk dengan seminar dan assignment.



~...hari ini ujan agak awal, sejuk skit. Dan sudah pasti BULAN tidak akan kelihatan, kan SERI BULAN? Tak apa, sabar, biarkan saja HISYAM ketawa berguling-guling di rumput yang basah...~



25 comments:

  1. akak..event tu masuk free ke?? hehe

    ReplyDelete
  2. Yes.. PERCUMA.. tapi akan ada gerai-gerai jualan makanan dan minum nanti...

    sila sila..

    kita berkelah di sinun...!

    ReplyDelete
  3. Azie,
    Akak pernah ke Sg Congkak. Ramai orang berkelah di twpi sungai, berkhemah bagai.

    ReplyDelete
  4. Ecotouria..?
    Aquaria KLCC saya pernah lah pegi..

    Free? best-best..

    en kordi's blog (sini)

    ReplyDelete
  5. kebetulan, family dari KB dtg pada tarikh tersebut. nmpk gmbr paprik ayam pn dh berselera.

    ReplyDelete
  6. Tgh plan nak ajak Laser pi sana.. Tapi x tau la gena sebab baru sangat habis pantang.. OK ker bawak baby?

    ReplyDelete
  7. Ok juga kalau berkelah kat situ.

    ReplyDelete
  8. salam...
    nanti nak jugak try pi sana...

    ReplyDelete
  9. KAK NORA > Jom ke sana lagi. Kawasan luas, hijau dan nyaman dingin...


    EN KORDI > leh gak buat booth tukar tube kat situ nanti.. Hehehehe.. Ya saya sudah lawat blog anda. Thanks, banyak perkongsian menarik.

    ReplyDelete
  10. EELOBOR > Soh MEK masak Paprik juga nanti.


    MAI > Bleh la mai berkelah situ, bawak baby boleh, takda masalah aih...

    ReplyDelete
  11. Kak ZAITUN, PAKLONG > jommmm.. bleh gak kita lawan berenang nanti.. Harharhar!

    ReplyDelete
  12. pssssttttt... amoi tu dating dgn dakni laaa siang tadi... miahahahaaaaa

    ReplyDelete
  13. sg congkak??mcm pernah ku dgr tapi dimana yaa :)

    best best..aku suka sungai terkenang zaman dolu kala :p

    jgn lupa bawa bikini tehehee :p

    ReplyDelete
  14. ICE > Ko dah hantar dia balik sampai depan pintu hostel? Ko belanja dia makan apa tadi haaa? Baik ko jawab Kak Azie yg benar, sebelum aku pulak pi berkhemah depan umah ko...

    ReplyDelete
  15. ICE > nanti bila free, sms Kak Azie yer.. no hp ko dah ilangggg...



    ECHAH > Sg Congkak tu kat Hulu Langat. Bikini? huhuhuhu.. ntah muat lagi ker idak..

    ReplyDelete
  16. Macam best je pesta ni. Nama Ecoutoria ni pun dah popular dan sinonim dengan Sungai Congkak. Nak pi la...

    ReplyDelete
  17. dengar crita slalu jem teruk la nak gie sana

    ReplyDelete
  18. kalau berpeluang ingin ketemu dengan pemilik laman nie....rindu pada ceritanya

    ReplyDelete
  19. errkkkkk tetiba je rasa seram sejuk nak sms kak azie ni... jeng3..!!

    ReplyDelete
  20. CALUK > sungai kalu ada buih itu kira tercemar dah tu.. harharhar!


    VIC > bawa anak buah semua mai mandi sungai sini...

    ReplyDelete
  21. CEMOMOI > jem tang pekan Hulu Langat jer kot. Sg Congkak ni dah jauh dari town, masuk kawasan kampung, tak penah jem.


    MAMAI > ? hmm.. pemilik laman Ecotouria, U mean?

    ReplyDelete
  22. ICE > belum kena campak sungai lagi dah seram sejuk?

    ReplyDelete
  23. alahaiiiiii nak kena campak dalam sungai ke? huhuhuuu

    ReplyDelete
  24. da sms da... bley laaa pegi dating nanti ye... keh3

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails