Friday, April 16, 2010

Sebulan Akan Jadi 2 Bulan kerrrr....?

Kali akhir jumpa, masa jengah Karnival Selangkah ke UiTM, 13 Mac lalu.

Kemudian masing-masing sibuk.

Minggu lepas, aku berhasrat benar nak pegi setelah dia tak leh balik. Tapi itu AMOI ada test hari Sabtu, so tukar plan ke hari Ahad. Siap ler masak sungguh-sungguh Ayam Paprik. Tapi dia ada seminar sampai ke petang. Hmmmm.... masa sendat betul.

Minggu ini, dia plan nak balik Ahad, tapi malam ini aku sudah pergi bercuti, dan akan balik pada Isnin malam. Dah tentu-tentu tak dapat jumpa this weekend.

Rabu lepas. Malam. MMS masuk.

Mak, yang ini ok tak?”
Hmmm... boleh lah..

“Kalu yang ini plak? Yang ini ada batu kilat-kilat kaler merah.”
Ok jugak tu.



Malam ini Jumaat dia kena hadir dinner di De Palma Shah Alam. Untuk batch 2 tahun Diploma Accounting (ada ker yang buat Diploma Accounting lebih dari 2 tahun??) *Ini AMOI batch Fast Track.

So, kalu balik nanti tengok MAK takder, pandai-pandai ler basuh baju sendiri, masak lauk sendiri dan balik pun sendiri. Hehehehehe!


~...Dulu PAK UTIH pernah kata, jangan benci sangat nanti teringat. Betul tu. Tapi yang pelik, kenapa teringat tu time malam saja? Harharhar! SERI BULAN dah jemu tengok BULAN. Dia nak tengok gunung pulak...~


13 comments:

  1. mak amoi...
    nanti amoi balik, mak amoi tak da..
    nanti mak amoi balik, amoi pun tak da..
    macamana?...

    ReplyDelete
  2. yg ambik degree setahun jer pn ader. tp x sempat abis ler tu..... hahahaha

    ReplyDelete
  3. AKAK..... nak nangisssss...! wuaaaaa!


    EELOBOR > ya ya...!

    ReplyDelete
  4. azie

    nampak gayanya cepatle dapat menantu ni ya..

    ReplyDelete
  5. selamat melihat gunung.. semoga ternampak ada ruang kosong yang memerlukan dirimu mengisi kekosongan itu..

    ReplyDelete
  6. CIKGU NORMAH > jenuh ler nak buat sesi temuduga nihh.. Harharhar!


    KAK CIK > Gunung tu pun belum tentu dapat tengok, kalu ujan? aduhhh...

    ReplyDelete
  7. comei amoi dia rupanya... gud luc. mak tak ada kat rumah dapat plak baju baru, gaya sakan waaaa

    ReplyDelete
  8. CEMOMOI > Cakap jer MAK AMOI lagi comei.. Harharhar! Dapat ler perasan lebih skit nihhh....

    ReplyDelete
  9. eh...itu amoi copy paste hang ka masa muda-muda :p

    ReplyDelete
  10. Takpe mak... saya basuhkan baju dia... takpe... meh sini baju-baju dia semua... Mak bagi sini baju-baju dia...

    ReplyDelete
  11. makin comeyy itu amoiiii..saya sangat suka..CFO/FINANCE DIRECTOR in the making!

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails