Thursday, April 15, 2010

Sama ler kita, tengah blank gakk...

Ya, memang takda kisah, takda story nak kongsi. Antara malas dan kreativiti idea menurun, ntah lah.

Harap-harap menjelang minggu depan, ada story menarik yang boleh aku kongsikan. Tunggu aku kembali dari vacation.

Baju baru saja pack tadi, itupun TOKLAKI tegur sebab belum kemas beg pun, padahal esok dah nak bertolak. Aku ringkas, bawa yang mudah saja. Semua T-shirt jer, selai dua jer blouse. Bukan nak pi meeting pun.

No shoes, tapi bawa selipar. Itu yang best pun sebenarnya. Tak perlu bawa mekap, cukup celak dan lipstik saiz mini dan UV protect cream.

Kalu boleh, biar orang tak kenal, lagi baik > cissss bunyi macam ler ramai yang kenal sangat...!


Rasanya ini mungkin menjadi percutian aku yang terakhir untuk beberapa bulan akan datang. Selepas ini harus menumpukan kepada perkara baru, kerja baru, ilmu baru, memantapkan skill dan seumpamanya lahhh.. Kerana percutian sudah dirancang awal, sebelum pengumuman lagi, dan janji sudah dibuat (yang paling penting, aku dah bayar) so, teruskan jer dengan hati yang penuh harapan yang aku akan bergumbiraaaa...! Memberi hadiah buat diri sendiri...


~...HISYAM lebih kerap ke sana berbanding SERI BULAN yang ketara jakun, jadi jangan mimpi nak kirim salam pada MAHSURI...~




22 comments:

  1. Azie..

    yang dalam2 tu janagn lupa bawa pulak.. Kakcik pun lebih senang pakai sandal dari berkasut walaupun naik kapalterbang!

    ReplyDelete
  2. KAK CIK > part tu wajib tuuu... uishhh....

    ReplyDelete
  3. azie

    bestnya gi bercuti...
    jalan siang pandang2 ya

    ReplyDelete
  4. have fun kak azie... dakni pun dah kena start packing weekend ni tapi tengah blurr taktau nak bawak apa pasal pergi sorang2 je.

    ReplyDelete
  5. salam....
    apapun lipstik jangan lupa...hehehe

    ReplyDelete
  6. Akak ... selamat bercuti. Beli cekelat banyak banyak yer ;)

    ReplyDelete
  7. selamat berangkat ke langkawi..sapa lg pegi?

    ReplyDelete
  8. selamat bercuti......best nyer. eelobor akan mengikuti ke sana pada awal bulan mei.

    ReplyDelete
  9. Vic pun patutnya pi vacation gak awal bulan depan, tapi skang ni tgh berkira2 nak pi ke idak pasalnya kereta dah banyak bunyi plak.. rupanya drive syaf nak kena tuko... aduyai.... repair keta dulu ke vacation dulu yek? kompius~!

    ReplyDelete
  10. ECHAH COMBI > insyaAllah...

    CIKGU NORMAH > Jalan malam kena tutup mata kerrr...hikhik

    ReplyDelete
  11. ICE > Dakni bawak Mak Mertua Tak Jadi jer lahhhh... harharhar!


    PAKLONG > Silap2 beli lipstik baru plak kat sana...

    ReplyDelete
  12. ACIK MLMW > cekelat tu kalu banyak, berat. So nanti makan sendiri jer sepanjang jalan.. hehehehe


    DATIN SHIKIN > This time, MakNdak pi dengan kengkawan. Budak2 tak minat nak ikut pung...

    ReplyDelete
  13. EELOBOR > Jomm...!


    V.I.C. > tukar keta baru, pastu pegi vacation...:D

    ReplyDelete
  14. bercuti? waaa rindu gak nak g cuti laaa. bosan gila dah ni

    ReplyDelete
  15. azie,
    selamat bercuti... muga lebih relax...

    ReplyDelete
  16. happy holidays!btw kalau nak lagi mudah, bawak hat disposable tu je!hahahahaha

    ReplyDelete
  17. CEMOMOI > jommmm...!


    AKAK > terimakasih. Ini memang peluang untuk relax


    IXORA > Memang ada yg disposable. Pegi beg kembung, balik kempis..hehehehe

    ReplyDelete
  18. aku mahu ikut kak~
    mahu ikut~
    boleh tak?

    ReplyDelete
  19. Bang LANA > kena.. memang kena...


    ZARA > baru balik camping. tak penat kah? Tapi kalu sanggup jadi assistant angkat beg Kak AZIE, moh ler kiterrr....

    ReplyDelete
  20. terkadang kalau kita lagi tak mut idepun ikut ikutan tak mut juga...Obat Sakit Pinggang

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails