Wednesday, April 21, 2010

I’m back...

Salam buat semua..

AA sudah kembali..

dan akan bersiaran bila ada time, dalam masa terdekat..


Terimakasih kerana sudi menanti..



~...HISYAM tidak suka coklat, tapi kalu SERI BULAN tayang depan muka, mesti air liur dia meleleh dulu.. Harharharhar..!~


11 comments:

  1. Salam Azie..

    tak sabar nak tunggu coretan catatan perjalanan dan percutian Azie. Esok kakcik pulak nak 'berangkat' :)

    ReplyDelete
  2. Salam Kak Azie,

    Vic pun x sabo menunggu Seri Bulan bercerita...

    ReplyDelete
  3. Salam Kak AA ... amboi lama nyer cuti, mesti seronok giler. Tak sabar nak baca post tertunda ;)

    ReplyDelete
  4. Welcome back Mok Yang

    Jangan lupa aku punya Magnet Peti Ais Bergambar Langkawi tu ye....kalau tak aku nangis!

    "Hisham tak suka coklat, kalau FREE dia suka lah....ha ha ha "

    ReplyDelete
  5. tak nak cokelat
    nk gamat
    katanya dah pupus

    ReplyDelete
  6. lama dah tak pegi sana.. tak cam plak kat blah mana tu

    ReplyDelete
  7. Amin bin Khalif

    ahakssssssssssssssssssss

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails