Wednesday, April 7, 2010

Soalan yang Sama, Tapi Jawapannya Dua...

Azrul Hisham taq aku. Memang dah pernah kena taq yang sama dulu, so kali ni nak jawab, “kacang jer lerrr...” Ngeh! Ngeh! Ngeh!

1- Anda rasa hot?
Hot? Nak ngaku bleh?.

2- Upload gambar kesayangan anda:-

Aku memang suka gambar ini. Malas nak hurai, nanti airmata berjurai...

4- Bila kali terakhir anda makan pizza?

Tak ingat lah. Rasanya Januari lalu, di Pavilion, sempena meraikan aku yang pertama kali masuk PayVie. Uishhhh...

5- Lagu terakhir yang anda dengar?
Lagu taktau tajuk, tapi aku tingin nak hafal lagu “Tak Bisa Memilihmu” by Sixth Sense. Best layan lagu tu.

6- Apa yang anda buat sambil menjawab tag ni?
Buat minit mesorat yang tertangguh dah sebulan sebab sibuk melayang dan merewang sana sini.

7- Selain dari nama anda sendiri, anda suka dipanggil dengan nama apa?
AZAH. Keluarga mentua panggey dengan nama tu, kengkawan dari Caluk Corner panggey aku “MOKYANG”. Spesel tak?

8- Tag lagi 6 orang:
Tak taq tak bleh kerrrr... Alaaaa..! > geleng kepala sambey hentak kaki.

Ya, biar aku menongkah arus. Taq ini terhenti di sini sahaja. Rasanya ramai kengkawan aku dah pun kena taq sebelum ini.



~...HISYAM tidak pernah marah untuk dikenali apalagi untuk saling dirindui, kan? “Gatai..!” biar SERI BULAN ini saja yang berani mengutuknya. Harharhar!...~




11 comments:

  1. Detik2 bersama ibu..mmg memerah nostalgia...
    lebih2 lagi bila dah tak bersama....jaauuhhh..gitu!

    ReplyDelete
  2. Tak sampai hati la nak panggil kak azie mokyang... pasal tak nampak macam moyang pun.

    ReplyDelete
  3. BANG LB > jauh bukan bermakna tidak ingat.. kan?


    V.I.C. > hikhikhik! budak2 dalam forum CC tu yang mula bagi gelaran tu. Seronok pulakkk...


    KINA > Yoooo...!

    ReplyDelete
  4. Aslmkm.
    Bagus jugalah diberhentikan tagging yg dah berpusing2 tu :)
    Kak G suka la Azie bergaya dgn baju baru ni ... rona kegemaran?

    ReplyDelete
  5. salam....
    gambar tu memang mempunyai kenangan kan...

    ReplyDelete
  6. Salam DRFAUZIAH > itu bukan baju baru, sudah banyak gambar dgn baju itu. Ya benar KAK G, itu rona kegemaran...


    PAKLONG > setiap gambar ada kenangannya...

    ReplyDelete
  7. Salam Kak Azie:

    Nida sesangat ler sukanya pada lagu "Tak Bisa Memilihmu" itu.

    p/s: sejuk je mata masuk blog ni.. ungu yang mendamaikan :)

    ReplyDelete
  8. Salam NIDA > Terimakasih. Nyanyi skit nak dengar... hehehehe

    ReplyDelete
  9. Dah kak, cukup kak, toksah hentak kaki lagi, bergegar sampai sini tu. Okay saya tak buat, sure tak buat tag ni ;)

    Bonda akak comei, masa muda mesti cantik cun melecun kan :)

    ReplyDelete
  10. Ops! ACIK.. bergegar ek? uishhh...

    My BONDA masa muda lebih lawo dari Kak AA... hikhikhik!

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails