Thursday, April 1, 2010

Rindukan Laman Leluhur....

SORI BERLORI, minggu ini terlalu sibuk. Hanya sempat respon di blog sendiri tapi ada banyak entri di blog kawan-kawan tidak sempat nak tengok.

Andai sempat, minggu depan lah agaknya.


Esok aku harus berada di luar kawasan selama 3 hari, lalu maafkan lah aku supaya aku berasa seronok bila berada jauh dari anda..


~...SERI BULAN terlalu rindu kepada laman leluhurnya. HISYAM sendiri mungkin juga sudah lupa, lalang kian tinggi separas pinggang...~



21 comments:

  1. Sedapnya kek tu.. mintak sikit! :)

    ReplyDelete
  2. salam...
    tak nak kongsi ker kek tu....

    ReplyDelete
  3. dah berapa hari tak dok rumah ni

    ReplyDelete
  4. benci tengok kek tu!! hahahaa...

    (sampai hatiiiii.....) huhu

    ReplyDelete
  5. Salam Kak, terbalik aaa kita. Saya kalau sibuk, ada masa terjah blog orang, tapi tak ada masa nak kemaskini blog sendiri. :)

    ReplyDelete
  6. Vic memandang kek tu lebih dari 5 minit rasanya dah... nyum nyum...

    ReplyDelete
  7. KAK CIK SEROJA... > dah lunch belum? Kalu belum, nanti saya poslaju maya jer kek tu.. hehehe


    CALUK > Ikut ler... sapa nak bawa dia? harharharhar!

    ReplyDelete
  8. PAKLONG > memang nak kongsi, tapi kek tu dah abihhh...



    EELOBOR > nak kata keja bukan keja sangat pun...

    ReplyDelete
  9. CEMOMOI > ntah tak kira plak...



    FA_SUPERWOMAN > memang ler tu, benci tapi rindu, kan? kan?

    ReplyDelete
  10. AZRUL > lum puas makan kek? Nanti AYU buatkan yerrrrr....



    ACIK MLMW > takper.. asal sentuh jugak blog... hehehehe

    ReplyDelete
  11. VIC > kek coklat tu memang sedapppp banget...! SR youuu..

    ReplyDelete
  12. Kalau ye pun nak makan jgn lah lagu tu...tak baik...
    kita yg dok tengok ni...lagu mana?
    nak minta pun tak boleh..
    teringin nii..

    ReplyDelete
  13. salam kak azie

    saya pn sama, dh lama betul tak jenguk kawan2. Entri pn sy menulis kembali 2 hari lepas. Waktu senggang hari tu sy agak bz dan ditambah pulak dgn pakcik mood yg tidak menjengah....

    apa2 pn spt yg pernah sy pesan, sibuk, sibuk jugak, kesihatan jgn dilupa ya

    ReplyDelete
  14. orang sibuk selalunya tak sempat makan !

    ReplyDelete
  15. Bang LANA > tahun depan mintak lagi yerrr....


    ROSNANIE > terimakasih atas pesanan dan ingatan...


    BANG HAMZAH > tu bukan makan, tu jamah jerrr.. harharharhar!

    ReplyDelete
  16. Makan kek sorang2,tolehlah kiri kanan sikit.Takpelah cium bau aje.

    ReplyDelete
  17. bila la dapat jumpa kak azie nie...sibuk je

    ReplyDelete
  18. Kak ZAITUN > Tak sempat nak toleh, takut kek habis.. hikhikhik!



    ACU > ye lah.. mmm nanti nak cari time. Hujung minggu ni memang tak leh nampaknya.

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails