Friday, April 30, 2010

Kenapa Aku Harus Jeles? Kenapa Aku Harus Jeles?

Kerana...

1. Sate tu ada 3 cucuk. Sepatutnya yang lagi satu untuk aku.. Yang balang tudung HITAM tu pun ada 3. Yang besar sekali tu patut untuk aku. Kan? Kan?

2. Sepatutnya ECHAH Combi berdiri belakang si baju kuning. Dan aku berdiri belakang si ALID tuh..

Cerita lanjut kena baca kat SINI. Photo Courtesy of... thanks!

COMBI, hang kena belanja aku makan Sayap... Tak kira!



~...Malas nak bercanda bicara tentang SERI BULAN atau HISYAM. Sebab masih jeles...~



21 comments:

  1. haha...dah agak dah...mesti jeles pasal gambar bro alid ngan kak echah :)

    ReplyDelete
  2. sempat si alid cakap 'sate ni utk kasi azie jeles.pastu kami asyik gelak sampai dok snap gambo tak jadi-jadi ;p

    adehh..nasib kita tak berjiran dgn alid kalau tidak berembun kita tiap-tiap malam ha ha ha ;D

    aku berdiri dibelakang dorang tu sbb nak nmpk kecik...tetiba si alid pi tarik kerusi.ermmm jatuh saham aku suda tehehee ;p

    eh..dia sengaja kol hang tu.dia cakap kalau hang ada mesti gamat dgn gelak hilai hang kat tempat mkn tu... ;D

    tatau bila dia nak mai lagi.aku dgr isnin sampai rabu dia gi sarawak pastu terus ke bangkok.kalau tak silap ingatan aku laa ;)

    ReplyDelete
  3. aku nak juga.. aku nak juga.... :

    (geram ni.. dari pos Azie yg kat bawah tu tak lepas nak tinggalkan komen.. tenet mengong!)

    ReplyDelete
  4. AZRUL > yg pegi sana tu pun satu. Pegi diam-diam sudah ler, ni tak, siap tunjuk gambar lagi. Landing kat airport pun tunjuk gambar.. Gerammmm..

    ReplyDelete
  5. ECHAH > kalu nak berjiran kena duduk sebumbung di Rumah Orang2 Tua ler kot.. Tapi masa tu dah tak berapa kuat nak bergelak-gelak.. heheheheeh

    ReplyDelete
  6. Kak CIK > sian nyer..
    Kak Cik kalu ada rezeki nanti kita pi buat rombongan ke Sabah, ramai2, nak? hehehehe

    ReplyDelete
  7. azieazah ->

    alaaaaa... jangan la macam tu... kita gang kan? Insya Allah next trip kita gi makan 'sayap', 10 ketul sorang. Sekarang ada promosi 'CUTI CUTI MALAYSIA: Jom Sabah", MAS, 3 hari 2 malam, RM500++ termasuk breakfast dan lawatan ke Sandakan atau Tawau, katanya start 1hb May ni, esok la tu. Apalagi...Jom ke Sabah jumpa kak Ecah Bah.

    P/s: magnet ada tu...

    ReplyDelete
  8. akak,kalau buat rombongan jangan lupa acu..hehehehee

    ReplyDelete
  9. ALID > macam tau-tau jer dia. Nanti ler ada rezeki kita pi melancung ke sana. Buka khemah depan rumah ECHAH tu. Tangkap ayam dia buat BBQ.. harharhar!

    *Nak magnet.!


    ACU > Jom kita buat jom. Tingin nak pi Sabah.

    ReplyDelete
  10. Azie.. kakcik dah book tiket KL-Miri pd 29/5 dan balik Kuching-KL pd 3/6 dengan MAS (online).. termasuk cukai & tanpa insurans, hanya +- RM473.00 shj. Jom arr..

    ReplyDelete
  11. akak dah kena tagged lagi ngan saya...muehehe

    http://azrulhisham.blogspot.com/2010/04/tagged-paling-happy-pernah-aku.html

    ReplyDelete
  12. KAK CIK > Wow! Best nyer asik ulang alik KL MIRI nihhh.. tawaran pakej tu memang sangat best... Takper. Terimakasih yerrr.. Next time mungkin...


    AZRUL > wow! suker benor ko mengTaq Kak Azie yer.. sat.. nak pi tengok... Tq

    ReplyDelete
  13. salam azie..
    terpinga2 gak bc kisah ni..sure tk fhm apa2 heheeh..nak komen apa pun tk tahu..

    ReplyDelete
  14. Ish hari ni rajin la plak nak tgk blog Kak Z.. ada plak muka Si Alid.. dah balik Malaysia ka dia.. hehehee

    ReplyDelete
  15. Salam IDA > tak per tak faham pun takper. Cuma nak bagitau, gambar orang berdua, adalah rakan blogger juga...


    FARHA > Sibuk sangat ker? ALID tu dah berzaman dah balik Malaysia lahhh... Dah jauh dah dia merayau sampai ke Sabah pun dah sampai...

    ReplyDelete
  16. kak azie...wahhh... kejelesan tahap gaban tu... hehehe...nampaknya kak echah combi kena buat liputan besar2an supaya tahap kejelesan kak azie makin bertambah. Hehehe...sabar ye kak

    ReplyDelete
  17. Aslmkm.
    Puwaih baca ... Hmm, cerita2 famili/kawan rapat ni org lain nak masuk pun tak nampak jalannya ... rasa tak kena! Hehe.
    Bunyinya seronok. :D

    ReplyDelete
  18. ROSNANIE > Pe kabar? Lama sungguh tak melawak dgn NANIE... Memang jeles tahap GABAN...

    ReplyDelete
  19. Salam Kak G > Tak per la kalu Kak G tak jumpa jalan masuknyer.. hehehe..

    Yang benornya, ramai blogger sini sejak dulu kala lagi memang kawan2 saya juga. Kawan siber. Jumpa jarang sekali, tapi ntah cemana mesra sungguh. Macam rapat sangat padahal ramai tu tak pernah jumpa pun..

    sama-sama ler kita rapatkan mana yg lum rapat.. Mesra mesra kan...

    ReplyDelete
  20. hahaha... kira kak azie rindu jgk la kt saya ni ye... hehehe...bestnyer...

    ReplyDelete
  21. Sudah tentu ROSNANIE... sudah tentu...

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails