Tuesday, April 6, 2010

Kalu Agak Perlahan, Harap Sabar yerrr..

Aku test... tukar background. Dengan kaler paberet aku.

Walaupun aku suka dengan design ini (setelah jenoh memilih-milih) apalagi dengan warnanya, tapi bila dah beriben segala, preview menjadi slow. Aduhhh... Biarlah dulu. Nanti kalu sudah bosan, tukar lagi lah.

Terimakasih kepada para blogger yang sudi berkongsi info. Sudah lama aku ingin tukar template, baru kini aku berani walaupun terkial-kial.


~...SERI BULAN ini menunggu masa sesuai untuk bercerita kepada seluruh penghuni Bumi, siapa HISYAM...~

6 comments:

  1. Cantik langsir baru kak Azie..ada bling-bling gitu..

    ReplyDelete
  2. kak azie! lawo purple ni! i love purple tooo :D

    ReplyDelete
  3. samalah kita... suka warna purple, siap ada crown gitu :)

    ReplyDelete
  4. ZUREEN, EJA, NIDA > hehehe... enjoy sesama yerrr...

    ReplyDelete
  5. Kak zai pun suka ada reben2,sweet...

    ReplyDelete
  6. Salam!
    Nama pun orang pmpuan, tukarlah apa saja asalkan sedap dimata dan senang dihati!

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails