Sunday, October 23, 2011

Gathering Blogger 23 Oktober: Terimakasih semua untuk semuanya...!

Assalamualaikum
Ahad, malam
23-10-2011



Terimakasih kepada semua yang sudi hadir (macam ler aku tuan rumah!).




Juga kerana sudi beramah mesra, sudi bawa makanan yang sedap lagi enak lazat, yang sudi menegur sapa berpeluk manja mengada... hahahaha!


Tuan rumah terselit di belakang. Alahai...



Dia kata, “Tak tau cemana nak habaq perasaan. Speechless!”
(kerana apa tu? adakah kerana bertemu saya?) hahahahaha


Lagi gambar akan dimasuk jika ada masa.
Cerita juga akan dibebelkan bila ada waktu nanti.

Apapun, sila komen jika ada yang tidak berpuas hati terutama kepada Makcik Apron Merah itu!




~...HISYAM mengirim amaran lewat surat di bawah ampaian supaya SERI BULAN tidak ke mana-mana apalagi menunjuk muka di khalayak ketika dia tiada menemani kerana terlalu sibuk melayan karenah anak dara Pak Imam yang lebih kededek mencari pucuk cemperai di baruh barat...~









61 comments:

  1. Tengok gambar pun dah rasa kemeriahannya :)

    ReplyDelete
  2. Terima kasih Azie kerana sudi jadi 'tuan rumah bersama'. :)

    ReplyDelete
  3. kekenyangan makan pulut kuning sampai 2 round... hahahaa terbaikkkkkkkk..!!

    ReplyDelete
  4. SALAM,
    AMAT GEMBIRA DAPAT BERTEMU RAKAN2 BLOGGER PTG TADI. TKASIH BYK2 KPD AA YG CUKUP MESRA ALAM. KITA JUMPA LAGI DI BBB PULAK

    ReplyDelete
  5. DINAS ALDI:
    Ada gambar lagi di blog orang lain nanti...



    KAKCIK:
    Sama-sama Kakcik!

    ReplyDelete
  6. ICE:
    Nampak sangat komen ko tu membodek Mak!



    LF:
    Terimakasih Dato’. Sudi hadir. Tak sangka sampai juga ya. Apapun maaf bebanyak ler ya! Saya bergurau sakan dgn Dato’ siang tadi. Jangan simpan di hati ya.

    ReplyDelete
  7. manade MEMBODEK makkkkk? memang betul2 terbaikkkk pulut kuning tu... sambal ikan bilis pon sodap sampai mem bungkus bawak balik

    ReplyDelete
  8. ICE:
    Alhamdulillah, dah ko cakap camtuh, MAK happy ler sangat. Memang ler abih Sambal Bilis tu tadi.

    ReplyDelete
  9. Tanpa kamu, majlis ni tak jadi semeriah tadi....

    Terima kaseh 'orang kuat'

    ReplyDelete
  10. nampak macam happening sangat! :)

    ReplyDelete
  11. GEDEK:
    ‘Kuat’ itu menjurus makan atau gelak?

    ReplyDelete
  12. AA..aduhai..sedih pulak rasanya...tak dapat mendengar/meliaht kesibukan AA..walaupun dah 2 kali kita jumpa..tapi sekejap sangat.

    ReplyDelete
  13. ACIK ERNA:
    Saya buat buat sibuk saja. Kalu boleh datang tadi, memang saya paksa makan dan makan saja. Jangan tengok saya. :)

    ReplyDelete
  14. wow dok depan sekali akak apron merah tu, cuma tak nampak ja slipar purple, apsal kakcik tersembunyi kat blakang nun...hehehehe
    MDT pun ada

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum,
    Errr saya tak puaas hati...pulut kuning tak sampai Bangi la l ala

    ReplyDelete
  16. MAMASYAZA:
    Kata depa, sapa rasa diri kecik, sila berdiri di depan. Saya kecik kan? kan?



    ANYSS:
    Aduhh... ketidakpuasan itu tidak upaya diubati kerana pokok padi beras pulut sudah habis musim...

    ReplyDelete
  17. minta maaf ek kak z sebab tak banyak membantu tadi...rasa bersalah sampai sekarang :(

    ReplyDelete
  18. saya tumpang gumbira dari jauh sahaja. tahniah.

    boleh buat lagi yang lebih ramai.

    ReplyDelete
  19. ACU:
    Takda masalah pun. Kita faham tentang kesihatan ACU. Terimakasih juga buat ACU.



    al-LAVENDARI:
    Terimakasih atas sokongan. Nanti kita plan nak buat kat Bangi, rumah Dato’ LF.

    ReplyDelete
  20. saya memang dah ada perancangan utk balik kampung sebab tu diam je...maaf ye, mungkin lain kali

    ReplyDelete
  21. KUJIE:
    Tidak mengapa. Saya memahami.
    Yeahh mungkin di lain kali.

    ReplyDelete
  22. kak azie mcm biasa....mmg macam tuan rumah! hihi. masih rindu kemeriahannya. :)

    ReplyDelete
  23. GADISBUNGA:
    Dah tak leh nak ubah gaya dahhh....

    ReplyDelete
  24. Mmg sgt meriahkan tadi dh mcm suasana hari raye je...tak sempat nk mkn pulut kuning td...en somi kite kate sedap tuuu...mmg kesukaan dia mkn pulut...

    ReplyDelete
  25. nak komen dulu tentang si apron merah!!!
    fuh.....
    sure dia yang paling tak cukup tangan selain kakcik...

    ayu nampak apron merah jer..
    kawan2 lain gambor masih belum clear...

    tunggu ayu betul2 ada masa nak skodeng ya

    ReplyDelete
  26. FATIN MRAZ:
    Happening dengan cara kita la tu. Yang penting semua happy.



    AIN NORAINI:
    Ohh terimakasih pujian itu.
    Awak ker yang empunya bakul anggur? Kan?
    Terimakasih, bakul tu Kak Azie dah amik bawak balik.

    ReplyDelete
  27. AYU:
    Memang ler tak cukup tangan nan sepasang, tapi makanan enak lazat banyak sekali. Tak tau mana nak makan dulu.
    Gambar lain ada banyak, nanti saja diupload.

    Dah sihat ker?

    ReplyDelete
  28. Aslkm

    Saya tumpang gembira, eloklah ukwah terjalin.
    Cepatlah post si apron merah!

    ReplyDelete
  29. Walaupun pertama kali berjumpa, AA amat pandai bergaul mesra, auntie rasa sungguh selesa dan auntie harap dapat berjumpa lagi..
    AA you are wonderful..

    ReplyDelete
  30. akak AA
    fes taim jumpa dah mcm kenal lama!
    terima kasih kerana menceriakan hari saya :D

    ReplyDelete
  31. di BBB...?? Bandar Baru Bangi kah itu..???
    Salam perkenalan...belum berkenalan lagi tapi tahu menahu dengan gathering ini.. =)

    ReplyDelete
  32. sumpah rugi beribu kali kesal

    adussss..... rugi dan rugi lagik!

    uncle gedek mesti femes semalam kan

    hehehe

    ReplyDelete
  33. yg pakai apron merah tu, penggerak utama selepas kakcik dan abang serta keluarga kakcik
    terima kasih sangat sangat pada kak azie

    ReplyDelete
  34. waa..... org kuat ...awattuan rumah tak nampak muka...

    ReplyDelete
  35. mmg terbaik layanan akak semalam... mcm dah kenal lama.. nice knowing u kak..

    nnt saya dtg follow yer.. skrg ni tak tahu knp tak boleh nak follow pulak.. ;)

    ReplyDelete
  36. Salam Kak Azie

    Dari alam maya membawa kepada nyata....

    Mesti amat meriah..:)

    ReplyDelete
  37. tal sabar nak tgk lagi kak..mesti meriah ni...

    ReplyDelete
  38. saya nak komplen,
    makcik apron merah tu meriuhkan majlis..

    i like byk2 kali :)

    ReplyDelete
  39. makcik apron merah tu sangat mesra, sangat meriah you all...kelassss...kekekekekeke...

    TQ kak azie sebab sangat mesra!! serious..rasa macam dah bertahun kenal...:)

    ReplyDelete
  40. AA..best sgt juma kamu...sepatutnya sy pun peramah mcm AA(selalunya)tp sebab ada sebab tu yg jd sunyi aritu wlupun hati meronta2 nk bercakap2 banyak..nnti kita jumpa di rumah Dato LF pulak yer...

    kalau AA tak de rasa kurang happening...

    tart tu memang superb...nnti sy promosi...komisyen sy berapa hahahaha..

    ReplyDelete
  41. Hello Azieazah, very nice and great fun too getting together.
    You keep well.
    Best wishes.
    Lee.

    ReplyDelete
  42. suka tengok keramahan 'makcik apron merah' tu....

    haha

    ReplyDelete
  43. Untie red apron, saya dah jatuh cinta dgn untie. nak kena peluk manja mengada lagi boleh??

    hihihi.

    ReplyDelete
  44. confirm awal giler sampai, org tgh susun meja dia dah ada. hehehehe.

    ReplyDelete
  45. sy terharu tgk kelincahan kak azie ke dapur, ke depan... sungguh gandingan mantap Kakcik n Kak Azie neh. mama tetamu paling kecik neh nk ucapkan berbyk2 trimass... kt BBB kiter peluk2 lg yea?

    ReplyDelete
  46. sporting betul kak azie semalam..

    meriah!

    ReplyDelete
  47. huh...!!! jelezzzz...waaaaa...

    ReplyDelete
  48. waaa...ada kesinambungannya lagi ker?
    rajinnya...

    ReplyDelete
  49. MAMA JU:
    Saya gembira bila ramai orang gembira dan tumpang gumbira!



    MARINA MONROE:
    UNTIE... Untie sangat cool lah!

    ReplyDelete
  50. HANI:
    Terimakasih jugak kerana HANI sudi menjadi kenalan blogger. Sama-sama kasihhhh...



    FITRI SENIN:
    Yup. InsyaAllah, selepas ni akan diadakan gathering lain pula di Bandar Baru Bangi.
    Nanti join yaaa...!



    NM02:
    Tak mengapa. Nanti bila ada gathering lagi, sila datang bawak durian banyak-banyak! hahahaha

    ReplyDelete
  51. CHIK ATT:
    Kuat itu lebih kepada makan-makan dan gelak sakan! hahahaha
    Nanti saya upload gambar tuan rumah!



    HANIS AZLA:
    Sama-sama kasih.
    Terimakasih juga kerana Puding Roti Daging you yang sangat lazat!
    Takpa, tak follow pun takpa. No biggie.

    ReplyDelete
  52. NIDA:
    alhamdulillah, meriah sekali.


    MUNNA:
    Ada gambar yang belum difilter. Nanti akan dimasukkan semuanya.



    MAKDARA TERDIVA:
    Tak sangka kita dapat bertemu juga, kan? I like gakkkk!

    ReplyDelete
  53. DADDY ZIYYAD:
    U sangat pemalu ya? Tak cakap banyak pun. alahaiiii.... I jatuh chenta kat ZIYYAD!



    NYANYISUNYI:
    IDA! terimakasih banyakkkk...
    Apapun, saya gembira bila IDA happy!



    UNCLE LEE:
    Thanks UNCLE.
    Have a nice day...!

    ReplyDelete
  54. AKU IBU MUDA:
    Maaf Kak Azie pun tak pernah lagi baca blog U sebelum ni.
    So, bila nama U naik di blog Kakcik as a guest, beberapa jam sebelum tu Kak Azie pegi baca blog U untuk berkenalan. Sebab tu masa U sampai, Kak Azie dah kenal!



    KAKCHIK ELLA:
    Kenapa tak peluk puas puas semalam?
    Takut tangan tak sampai eh? hahahaha

    ReplyDelete
  55. VIC:
    Apa khabar sekarang?
    Teringat kat VIC semalam.
    ACU dan Kak Azie sampai sebelah pagi semalam.



    AKUZLE:
    Terimakasih kerana menjadi tetamu yang agak lewat balik. Dapat kita borak lama, kan?



    PUTU BAMBU:
    terimakasih atas kesudian.
    You bawak kueyteow, kan?
    I tapau bawak balik dan makan lagi!

    ReplyDelete
  56. JUN AINA:
    Tau tak pa! hahahaha



    QUEENIE:
    InsyaAllah. Akan ada yang akan menganjurkan lagi selepas ini.

    *psssttt ada yang bertanyakan Kak Q semalam pada saya. hehehe

    ReplyDelete
  57. uik. ramai gak ye yang datang.. mesti meriah .. bertambah la kawan kak zie ye.. sonok jugak kan gathering cam ni. su belum sempat lagi p gathering cam nie

    ReplyDelete
  58. CIK SU:
    Nanti kalu ada kesempatan, sila join. Jangan malu jangan segan...

    ReplyDelete
  59. berapa kak azie kata umur kak azie hari tu? hihihii..ye muda remaja lagi.. hihi..

    habis peluk cium muka yang berpeluh2.. hehehe.. apa pun kak, akak memang best..

    ReplyDelete
  60. tuhlaa.. stayback khusus utk beborak sama kakcik, kak Azie n cikgu Roslaini. tp, x tulong ngemas pom...hihihihiih

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails