Tuesday, October 25, 2011

Gathering Blogger: Mau kasi habis semua gambar...

Assalamualaikum
Thalatha
25-10-2011



Jika entri sebelum ini memuatkan hanya gambar-gambar makanan di hari gathering, entri kali ini, nak tunjuk plak antara bloggers yang hadir memeriahkan gathering. Sekali lagi terimakasih yaaaa...!

Anda semua memang baik hati, tanpa anda siapalah blogger, kan? Siapa lagi nak sokong blogger, jika bukan blogger juga?

AA nak kasi abis kuarkan semua gambar yang ada dalam kamera. Selagi ada gambar, selagi tu nak kasi upload. Biarpun mungkin ada yang menyampah nanti.


Antara blogger yang awal sampai. Duduk dalam rumah dulu, sejukkan badan!


Potong jangan tak potong!



Tokey Spagheti!



“Nanti saya tulis resipinya dalam blog yer kakkk....”



“Phiewww! mujur gathering ni menjadi (wpun kuah kicap aku tumpah selori)...!”
Berpeloh dahi dia!

*Nampak spagheti yang menimbun tuh?



Abang MUS dah excited menyambut Dato’ LF dan Datin.
Kakcik SEROJA
bawak lari apa sampai sekotak? hahahahaha!




Aku terharu bila AUNTIE MARINA MONROE kata, “Nama Auntie glamer bukan main, tapi orangnya goyang-goyang!”
Kuat semangat Auntie nih!


Aku sengaja snapkan sekali si ICE kat sebelah tu. Pemalu sangat konon....!





“Heyyy budak comel! Cari apa tuh? Kanggaro eh? Nak kene cium lagi tak?”



Memang tak sangka! Katanya kami berkongsi poskod. Anak lelakinya tuh sama sekolah dgn anak aku. Kelas sebelah menyelah plak tuh. Rupanya taman kami berjiran.



~...SERI BULAN memang kecewa bila HISYAM buat selamba pada acara ramah-mesra sedang dia begitu teruja hendak menayang pada khalayak lelaki berwajah tenang itu adalah miliknya pada masa kini...~Align Center









47 comments:

  1. Lebo senyuman Gedek tu! Rugi sapa tak nampak.. hehehe...

    ReplyDelete
  2. Baiklah makcik apron merah..saya turuti nasihat makcik.Lain kali saya akan masukkan benda berkuah dalam plastik dulu, baru letak dalam tapauware...ekekekeekkee

    ReplyDelete
  3. Antara blogger yg post byk gambar gathering. Hiks~

    Tq sbb share!

    =D

    ReplyDelete
  4. cukupkan 20 orang cakap spagetti tu sedap baru saya kongsi resepi~keh keh~~

    ReplyDelete
  5. Sampai siap lap2 peluh tu, hehehe

    ReplyDelete
  6. ok bujal. sedap spegeti tuh!!! *cepat resepi!!!

    ReplyDelete
  7. snap belakang den..

    fuhh...nasib tak nampak jahitan
    baju yg koyak di tengah2 belakang tu :P

    ReplyDelete
  8. bestnya dapat layan gambar lagi..

    ReplyDelete
  9. azie...

    kalau tak dpt nak join gathering tu apakah tandanya tak menyokong blogger?

    - saja bertanya...
    takper kan?

    ReplyDelete
  10. asyik nampak muka bujal je ya kak azie...hihi


    seronok nampak semua blogger berkumpul tu, kalau dekat mau saya join sekali..:)

    ReplyDelete
  11. susut sket prof tu....



    meriah betul... tp sy picisan yang pemalu.... jadinya sgt limited la hubungan yang macam ni

    ReplyDelete
  12. Kakak masih tak puas lagi AA. Rasa tak banyak lagi gambar. Kakak tunggu GB punya maybe ada lagi harap-harapnya.

    psst: kenapa tak pakai apron purple? Dah kena panggil makcik apron merah hihi...

    ReplyDelete
  13. meriahnya...
    macam hari raya je.hehe

    err boleh buka blog bergambar ni kak..
    :)

    ReplyDelete
  14. KAKCIK:
    Agak agak ada tak yang mengigau? hahahaha



    DADDYZIYYAD:
    Bagussssss...! hehehehe

    ReplyDelete
  15. FARA:
    Dah hobi amik gambor, kena la tayang. hehehehe


    BUJAL X:
    Dah ada 22 orang dah nih! Cepat tulis!



    DINAS ALDI:
    Berpeluh panas dan berpeluh gementar!

    ReplyDelete
  16. GADISBUNGA:
    Menjadi pemuji ke-22!


    ATI MASRIF:
    Ehhh cemana bleh koyak baju tu? Salah peluk kah? hahahaha



    HANIS AZLA:
    Layan gambar selepas layan makanan sedap!

    ReplyDelete
  17. nnti ella pun nak upload gmbr lagi, kak.

    BTW kak, Jem tart itu sgt sedap. dah habis separuh ella dan aiman habiskan.

    ReplyDelete
  18. hmm teringat kesedapan makanan2nye!

    ReplyDelete
  19. memang seronok sgt2 tp sy memang jd sunyi sebab ada sebab..padahal sy itu bukan diri sy tau...selalunya dlm majlis sylah yg lebih bercakap..

    gambar kita berdua ada tp msh tk dpt trnsfr...guna hp baru ni prblm juga...

    ReplyDelete
  20. saya yang ke -23; spaghetti itu sangat sedap.. :)

    ReplyDelete
  21. huhuuu
    gmbr wani nampak sisi + montot anak je.... :((

    ReplyDelete
  22. tgk gambar pun dah teruja rasanya....

    ReplyDelete
  23. Wow, ramainya makanan sedap-sedap & cantik-cantik. Tu la, bila azieazah asyik ambil gambar, maka gambar sendiri tak banyak (ada nampak yang berapron merah tu!). Suka tengok baju sedondon Dato LF dan Datinnya dan gambar kumpulan. Mun kada apa aral.... insya-Allah boleh bersama lain kali.

    ReplyDelete
  24. salam, dapat tengok gambar pun jadilah..

    p/s - mohon singgah dibloga che mid, ada entri yang perlukan komen. tk

    ReplyDelete
  25. kak AA, sy pon x terthn gelak biler auntie marina wat lawak tuh. leh tahan gaks tahap ke'rajalawak'an auntie.. btui kaa dh abeh gambau tuh?

    ReplyDelete
  26. assalam kak, bestnyer tgk ramai blogger berkumpul tu...meriah kan dgn juadah yg sedapx2 tu:)

    ReplyDelete
  27. Aslkm

    Mama di sini dapat merasai keseronokkan berhimpun....

    ReplyDelete
  28. Wah...sepupu suami ckLah pun datang. Yang berkemeja batik biru tu! :D

    ReplyDelete
  29. KAK QUEENIE:
    MAAF, sori berlori jika Akak tersalah faham pula. Tiada niat saya begitu. Maksud saya ini adalah SALAH SATU cara sokongan sesama blogger. Statement di atas itu saya selalu ulang-ulang dah wpun hanya sekadar sokongan komen.



    AZEEDA:
    Memang. Memang!

    ReplyDelete
  30. YUS:
    Sebab dia paling besar. hahahaha!



    ZONAKU:
    Ayat picisan itu terlalu rendah. Saya jadi malu bila baca, sebab saya pun lebihkurang tu juga.

    ReplyDelete
  31. KAK ZAKIE:
    Akak terpaksa puas hati. Sebab memang itu saja gambar yang saya ada. Hehehehe
    Apron PURPLE tak sempat beli lagi. Next gath!


    SI PARA-PARA:
    Kalu hari raya nanti kita buat gathering jugak eh...

    ReplyDelete
  32. KAKCHIK ELLA:
    Terimakasih. Tart Nenas tu memang sepanjang tahun ada. Bila bila pun boleh order lagi.. dan lagi!



    MAS ZUBER:
    Mengigau memalam tak? hahahaha


    FITRI SENIN:
    Meriah dengan cara kita...

    ReplyDelete
  33. ZUWAIDAH:
    Nanti bila bila join la sekali eh...



    GEDEK!:
    Penat berbaloi...!
    Adakah ketara nampak kepenatan saya?



    IDA NYANYISUNYI:
    Tak mengapa IDA. Kita faham.
    Next time kita borak lama-lama skit ya..

    ReplyDelete
  34. ANAA:
    Yesss sokongan berlebih!



    WANIE AKU IBU MUDA:
    heheheh janji ada masuk skit.



    MUNNA:
    Keterujaan yang menyeronokkkan!

    ReplyDelete
  35. MULUT PAYAU:
    Meriah dengan makanan!


    ACIK ERNA:
    Bestttt... memang best! Best cara kita.


    BANG TEMUK:
    Banjarian jugak kah? Ohhh...
    Next time kita bercadang nak bertemu di rumah Dato' LF pula.

    ReplyDelete
  36. EELOBOR:
    Nanti join sekali yaaa...



    CHE MID:
    InsyaAllah nanti saya pegi tengok. Sabar ya.



    FATIN MRAZ:
    Enjoyyyy!

    ReplyDelete
  37. AKUZLE:
    Ada ler 2,3 keping yang saya simpan untuk entri lain. Nak buat cerita lain nanti. heheheh


    NIEZA:
    Memang konsep potluck yang kita cadangkan sebegitu. Tak sangka mendapat sambutan.

    ReplyDelete
  38. CHIK ATT:
    Hehehehe.... saya pun suka.



    MAMA JU:
    Berhimpun halal. Yang best sebab dapat borak-borak.


    CKLAH:
    Nanti bila gather di rumah beliau, sila lah hadir. Saya JANJI tidak snap langsung gambar CKLAH. :)

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails