Saturday, October 22, 2011

Gathering Blogger 23 Oktober: senarai VIPs...

Assalamualaikum
Sabtuday
22-10-2011


Copy paste dari updating di blog KAKCIK SEROJA, host Gathering Blogger pada 23hb Oktober, bermula jam 2 petang:

Bujal X = spaghetti
Azian = kek coklat kukus
Marina Monroe = sambal daging dan nasi impit/nasi lemak
AzeedA = roti jala imported punya
Ati Masrif = kek belang dan kek oren
Dato’ LF = 50 bekas puding karamel
Akuzle = cheesetart
GadisBunga = kek tiramisu @ kek batik @ nasi ambeng
Ida Nyanyisunyi = mee rebus
Wani si Ibu Muda = makanan kanak-kanak
HanisAzla = pasta goreng
CIKINTO MyAnakMenakan = Puding Karamel

Tuan Rumah katanya nak masak Rendang Ayam + Nasi Himpit
Tukang cerita ini = Apron dan towel Good Morning!
hikhikhik...!

*****

Hmmmm..... (urut dagu jap).

Nampak gaya macam AA tak perlu masak apa-apa eh? hahahahaha datang jadi tukang hidang dan makan saja.. Makan dan makan...!

Best! Best!

Pastu sambut tetamu lepas sorang, sorang. Sembang gelak, minum makan, gebang gelak!

Sila semak kamera masing-masing. Charge bateri penuh-penuh dan memory card dikosongkan!

hahahahaha...! macam la ada masa nak snap.


Jika nampak ini esok, tahulah AA sudah sampey....!


~...jika HISYAM dan SERI BULAN hadir bersama sambil berkait jari, jangan sesiapa memandang curiga, jangan cuba menghala kamera, jangan cuba menemuduga...~









20 comments:

  1. Ohh...dah tayang slipor dulu sbg tanda pengenalan diri :).

    ReplyDelete
  2. Trade mark dah diberi. Kawan-kawan kalau sampai sana kena tunduk bawah lihat yg pakai selipar ungu itulah AA.:)

    ReplyDelete
  3. SALAM,
    INSYAALLAH DATANG BERSAMA ISTERI DAN ANAK BONGSU. SEMOGA PERJUMPAAN DIBERKATI ALLAH

    ReplyDelete
  4. buah siapa bawak???? air???????

    ReplyDelete
  5. waaaahhh .. pakai selipar pepel esok ye kak azie?

    ReplyDelete
  6. kalaulah sya boleh berkampung dari pagi....
    hrummm.....

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikom kak azie.. :)

    amboi perpel-sports-slippers tu!
    sori berlori rotijale imported punya tak dpt nk hadir nampaknye.. brownies imported & dadih insyaAllah!

    ReplyDelete
  8. Mesti ada sessi bergambo2, kalau tidak GHOGI... takde kenangan nanti...hehehe...

    ReplyDelete
  9. ATE:
    Itu saja pengenalan yang paling mudah.



    KAK ZAKIE:
    Hahaha... tunduk jangan sampai terlanggar tiang seri!



    LF:
    Semoga tidak sesat nanti.

    ReplyDelete
  10. ZONAKU:
    Air memang telah menjadi urusan saya dan Tuan Rumah.
    Buah? apa kata U bawak? :)



    KAKCHIK ELLA:
    Pakai seliper paling senang kuar masuk.



    SYA:
    Tak perlu lah dari pagi benar. Rasanya bila dah konsep potluck ni, tak berapa teruk nak kelola. Jangan susah-susah. cewahhhh!

    ReplyDelete
  11. AZEEDA:
    Salam. Tak kisah ler apa pun. Asal ada yang dapat dijamah. :)



    KAKCIK:
    Kalu ujan best gak kan? Boleh kita main ujan ramai-ramai!

    ReplyDelete
  12. Insya Allah saya hadir esok dgn isteri dan dua anak kecil saya..

    Saya bawa:
    -nasi ayam hainan
    -coklat home made utk bawa balik

    ReplyDelete
  13. sape yg di jemput? sorang pun den tak konal.. sogan den hehe..

    ReplyDelete
  14. esok ye??
    sambil makan2 jangan lupakan saya ye??
    heheh

    ReplyDelete
  15. Tolong bungkus sikit yea semua yang ada kat atas tu

    ReplyDelete
  16. meriahnya!! alangkah seronok kalau FM leh join.apakan daya.. x dapat turun KL.. selamat ber gathering ya to all vips!! =)

    ReplyDelete
  17. Azie..tak perlu tengok kebawah..dah kenal..he he

    ReplyDelete
  18. kalau dalam sempadan negeri walau kene menyeberang pun sanggup lagi rasanya..................


    insyaallah lain kali yer

    ReplyDelete
  19. alamak dah ada la pulak puding karamel....kena tukor menu nih...bihun singapore la kot..hihi

    ReplyDelete
  20. host gathering blogger mesti meriah punye...ni mesti kenyang makan...moga semua hepi..............

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails