Wednesday, October 12, 2011

WW > Pulanglah Perantau_04: Mini gathering...

Assalamualaikum
Wednesday
12-10-2011


Tajuk: Mini gathering bersama My Adik Bongsu
Lokasi: Jusco
Time: Petang Sabtu yang sekejap hujan sekejap terang
Penganjur: Mak Menakan (yang pandai makan)
Jemputan: Anak Menakan(s) dan anak-anak kepada Mak Menakan
Suasana: Riuh rendah!














~...bila HISYAM mula memuji seorang wanita bertahi lalat di atas bibir, SERI BULAN tidak tahu sama hendak cemburu atau menunjuk cemberut kerana terlalu ramai berwajah begitu termasuk Mak Utih dan Bonah Mereng tetapi kenapa dalam dada terasa seperti jantung hendak melenting keluar...~







37 comments:

  1. ASSALAMMUALAIKUM AA

    Tentu seronokkan memanjangkan ukwah.
    Heem sapa belanja? mak manakan ke?

    ReplyDelete
  2. MAMA JU:
    Salam.
    Penganjur. Ahaks!

    ReplyDelete
  3. Jangan jeles dengan wanita bertahi lalat atas bibir :p

    ReplyDelete
  4. Pasti tauke kedai itu tersenyum lebar. :)

    ReplyDelete
  5. Salam, mak menakan dan anak menakan .. emmm.. muka semuanya lebih kurang je ye..

    ReplyDelete
  6. meriah!...


    sy tidak bertahi lalat di atas bibir. jadi x perlu jeles ngan sy

    ReplyDelete
  7. waa..sonoknye kumpul ramai2 camni..
    i miss my memories...

    ReplyDelete
  8. Tengok gambar pun kakak dapat bayangkan betapa riuhnya AA. Nampak ceria semua. Seronok betul:)

    ReplyDelete
  9. memang meriah suasana, semoga lepas ni dia slalu balik, tak merantau jauh lagik

    ReplyDelete
  10. semuanya tersenyum lebar pasti gembira sesangat...

    ReplyDelete
  11. seronok dan gumbira semuanya.....

    ReplyDelete
  12. seronoknya berkumpul keluarga kan..ur mum sure happy sgt2 anak bujang dia balik ni..muka anak menakan n makpak menakan lebih kurang sama jaaa...hehe..:D

    ReplyDelete
  13. Hi Azieazah, mini gathering? Nampak tu banyak orang? Ha ha.
    So kalau maxi gathering?
    Can see you all having a great time.
    Have fun.
    Lee.

    ReplyDelete
  14. syoknyaaaaaaaaaaa...mesti orang pakat perati group mana nih hehehehehehe

    ReplyDelete
  15. mcm dah lame jek x mkn kepsi..hmm..

    ReplyDelete
  16. semu nye nnpk hepi jer...
    seronok bile nengoknye mcm tu..

    ReplyDelete
  17. Terserlah kecerian semoga kekal selamanya.

    ReplyDelete
  18. NORASHIKIN:
    Hahahahahaha! oh tidak sekali kali. HISYAM tu tahu siapa yang dia paling sayang!



    KAKCIK:
    Tauke kedai tu rasanya Colonel Saunders.

    ReplyDelete
  19. CHE MID:
    Memang hampir hampir serupa. Maklum acuan sama. hehehe




    ZONAKU:
    Memang meriah. Sekali sekala berkumpul memang semua nak bercerita.

    ReplyDelete
  20. CGG:
    Kami semua macam sama kepala. Bila berjumpa, memang riuh.



    KAKZAKIE:
    Saya ler yang paling riuh sekali kot. heheheh

    ReplyDelete
  21. MAMASYAZA:
    Dia memang sudah berhasrat untuk pulang terus. Tidak lagi berhajat untuk bekerja di luar negara lagi.



    JUN AINA:
    Apa lagi kalu dah dapat makan sedap dan beramai camtuh. Mesti gumbira!

    ReplyDelete
  22. MUNNA:
    Makan kenyang, pastu main mainan budak-budak pulak.



    SANIAH:
    MyBonda memang seronok tidak terhingga. Maklum tunggu sudah begitu lama.

    ReplyDelete
  23. UNCLE LEE:
    Maxi gathering? hehehee Uncle smart!
    Thank you Uncle.



    ZUWAIDAH:
    Ntah ler orang perati ke tidak. Dah seronok, tak pandang kiri kanan dah.

    ReplyDelete
  24. ZIE:
    Kak Azie selalu makan, tapi time gathering tu tak leh makan banyak, sebab masih batuk.



    AIN NORAINI:
    Anak beranak berimpun, berjumpa dgn Pak Menakan yang dah lama terpisah.

    ReplyDelete
  25. KAK ZAITUN:
    Amin. Moga kekal selamanya. Terimakasih Kak.



    GEDEK:
    Taman Maluri, Bro.

    ReplyDelete
  26. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  27. wah...seronoknya dapat kumpul ramai2..semuanya nampak happy....

    ReplyDelete
  28. alhamdullilah...
    entry ini yang ayu tunggu..
    nampak raut kegembiraan seluruh family kak azie..

    ReplyDelete
  29. Mesra....Alhamdulillah.




    ***Kacaklah adik tu...:D

    ReplyDelete
  30. sure bergegak gumpita kfc jusco tu...meriah terasa..hehe...

    pssst....hisham puji sape..siti nurhaliza ke...?hihihi

    ReplyDelete
  31. Jusco TM ker akak? dah lama la tak merewang ke sana

    ReplyDelete
  32. jeles jugak akak ni..heheheh....Hisyam tetap dapat menatap tahi lalat Seri Bulan setiap hari...

    ReplyDelete
  33. MULUTPAYAU:
    Sungguh happy kerana semua orang sangat rindukan Paksu mereka!



    AYU:
    Itu baru sikit anak menakan yang dapat dikumpulkan di KL.
    Masih ramai lagi yang ada di Perak. Lebih 40 orang.

    ReplyDelete
  34. CKLAH:
    Alhamdulillah.
    Terimakasih komen pasal adik. Memang adik saya hensem. hehehehe



    EELOBOR:
    Yup. Jusco TM. Itu yang paling dekat.



    ERI-CHAN:
    No komen, boleh? hahahaha

    ReplyDelete
  35. SITI MURNI:
    Kalu dah ramai camtuh, memang gerenti lah riuh rendah.

    *nanti nak tanya HISYAM dulu.

    ReplyDelete
  36. besh loh dpt ber'gathering' reramai anak beranak cengginih...mmg havocc!!

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails