Friday, October 14, 2011

Gathering Blogger 23 Oktober: Jika berhasrat...

Assalamualaikum
JumAAt
Petang, 14-10-2011


Gathering Blogger yang dirancangkan sejak beberapa minggu lalu, akan menjelang pada minggu mendatang. Maklumat lanjut, klik gambar Burung Hantu kat sebelah tuuu... >>>>>>>

Suka AA nak tanya, ada sesiapa yang berhajat, berhasrat untuk menempah/order Tart Nenas dari saya?

Kerana minggu ini stok untuk perayaan Deepavali sudah masuk, maka AA nak order sekali untuk sesiapa yang berhajat, dan boleh dapat semasa di Gathering Blogger nanti.


Sesapa yang tahu nombor Henpon Cap Itik saya, sila sms. Atau email atau inbox di FB saja.


Terimakasih atas sokongan.



*bagi yang nak test rasa dulu, pun boleh. Akan dihidangkan nanti secara percuma, tapi tentulah AA akan kira berapa ketul masuk mulut dia, kan? hahahahahahaha!


Sesi tayang-tayang:

Lunch hari apa ntah. Delifrance



~...sungguh besar hasrat di hati SERI BULAN agar HISYAM muncul menunjuk muka ketika dia bersendirian mengadap pemuda-pemuda kampung yang sering bersidai di gerai dengan siulan sumbang, terasa seperti hendak menyimbah kopi Mahkota Dewa di atas kepala...~





















21 comments:

  1. aduhai kak zie
    sya mauk...satu balang ye....
    *meleleh...*

    ReplyDelete
  2. AA
    saya pun nak 2 balang(tkde no aa so sy booking kat sini je ye)
    harap2 tiada apa2 yg menghalang kehadiran sy di gathering tersebut.

    ReplyDelete
  3. nak komen tang hisyam jer..
    awat seri bulan..
    zaman seri bulan dah ada kopi mahkota dewa jer ker??

    hehehehe. lariiii

    ReplyDelete
  4. nak satu balang boleh tak kak azie? tapi nak minta tlg courier kan ke sepang...

    ReplyDelete
  5. AA kalau ada blogger dari JB yg join kakak nak kirim tart itu. Kalau tak ada ngenceslah kakak. Asyik dapat tengok gambar je:(

    Hihi...AA tahu tak ngences. Nanti jumpa Azian masa gathering tanya dia.

    ReplyDelete
  6. nampak intinya sgt banyak ;)
    boleh delivery tak kak? hehe.

    ReplyDelete
  7. selamat berjumpa semua!!..heheh..

    ReplyDelete
  8. sy nk rs dulu br order..bleh cm tu?

    ReplyDelete
  9. Ohhh tat nenas tu sungguh banyak jemnya..

    Noti man, Hisyam! Sila temankan Seri Bulan agar tidak diganggu pemuda2 yg bersidai di gerai itu, okeh! Weh arr yu?!

    ReplyDelete
  10. saya tgh diet. kalau beli nanti saya yang abiskan semua!

    ReplyDelete
  11. KASIH IBU:
    Bisa diatur SYA. Terimakasih.



    NYANYI SUNYI:
    Alhamdulillah, sangat teringin saya berjumpa dengan IDA.

    ReplyDelete
  12. AYU:
    Hahahahahaha! hanya mampu tergelak.



    RAI:
    InsyaAllah, boleh cuba diuruskan. Terimakasih.



    KAK ZAKIE:
    Kak, ngences tu tahap Gaban tak? Kalu tahap Gaban harus meleleh air liur sampai basah keyboard. hehehehe

    ReplyDelete
  13. NAJWA:
    Boleh, cuma bimbang akan retak-retak sedikit. Nanti Kak Azie cuba kirim pada adik di Penang.



    ZIE:
    Tak nak join sekali kah? Jomm laaarrrr!

    ReplyDelete
  14. KHAIRIN:
    Bolehhh... tapi tak boleh sampai sebalang. hehehehehe



    DINAS ALDI:
    Hahahahahaha > tergelak besar saya!

    ReplyDelete
  15. GADISBUNGA:
    Kak Azie pun diet gak. Jom kita sama-sama habiskan nanti!



    MIECYBER:
    Pada saya memang la sedap!~

    ReplyDelete
  16. rasa nak tempah. saya kena pergi penang ambil mak..maybe tak sempat datang...
    huhu..melepas....

    ReplyDelete
  17. ERI-CHAN:
    Boleh tempah lain kali. Tart sentiasa ada sepanjang tahun.

    ReplyDelete
  18. assalamualaikom kak azie.. :)

    akak dh remove teman kt fb leeee.. tak dan nk ngoderrrr.. bole la kak, nk sebekas kat rmh kakchik nnti ye, TQ!

    ReplyDelete
  19. Ella nak sebalang. Berapa harganya kak azie?

    ReplyDelete
  20. sedap sungguh mkn yg pree arituh.. 2-3 bijik lembut ajer masuk ke molot...miahahhhaha

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails