Monday, October 3, 2011

Senin yang Lalok...

Assalamualaikum
Senin
03-10-2011



Dah Senin. Kena pi keja juga, wpun batuk mengong kong kong! Dah tak berani nak sambung MC. Bukan gaya aku nak saja-saja tambah MC.

Kepala ada skit lagi pusing especially bila batuk-batuk. Ubat doktor dah habis sebotol. Dah tak tau nak makan ubat apa lagi dah. Nanti minum air asam jawa ler kot.

Aktiviti jadi merudum. Sejak MC dari hari Jemaat, tak kuar ke mana-mana. Tak jijak tanah kata orang.

...dan aku rasa aku mesti akan lalok sepanjang hari...



~...bila sakit menghampiri, SERI BULAN terus sedar dan malu sendiri kerana terpaksa berharap HISYAM akan menanti arahan kerana si sakit sengaja berlakun tidak daya mengangkat tangan...~










16 comments:

  1. selalu layan hot choc sebelum tido hehe

    ReplyDelete
  2. Mmg musim batuk ni..
    Akak pun dah lama batuk2...
    Bagus pekerja contoh.. Tak suka mc lama2....
    Untung boss azie dpt pekerja sejujur azie...

    ReplyDelete
  3. azie, kalau bos baca ni tentu dah reserve bonus yg tinggi hujung thn nnti! lalok pun keja jalan.

    ReplyDelete
  4. Kakcik bercuti hari ini. Nak rehatkan badan dan minda. :)

    ReplyDelete
  5. kalo tak sihat sangat kak, sambung ler mc lagi.. sekurang2 boleh rehat betul2 dan lagi cepat sembuh...

    ReplyDelete
  6. selamat melalok kan diri kak AA, eheheh...



    ~ nak drive jgn lalok eh ;)

    ReplyDelete
  7. semoga cepat sembuh dari batuk tu..

    ReplyDelete
  8. akak tak baik lagi?

    cekcepat sembuh tau kak....

    ReplyDelete
  9. huhuhu...saya dah siap keluar ke low yat bagai.... mencari sesuatu di sana....

    ReplyDelete
  10. samalah kita.. batuk masih belum ok tapi wah tak sedar diri minum air tembikai.. tak dapat buah dapat air pun jadilah.. teringin sangat2..

    ReplyDelete
  11. my feveret!!!! cadbury hot chocolate
    moga kak z cepat sembut

    ReplyDelete
  12. samalah kita kak..batuk kong2 sampai pening kepala bila batuk tu dtg...

    ReplyDelete
  13. Minum air suam banyak-banyak Kak Azie (walaupun mungkin kena pergi tandas byk kali jua)..mungkin dapat membantu..

    ReplyDelete
  14. cepat baik azie..minum ubat batuk memang boleh lalok..

    ReplyDelete
  15. teringat zaman study...layan hot choc...habis duit MARA dok beli hot choc ja...hahaha

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails