Tuesday, October 4, 2011

Merapu di Laman Buku Radio Hangat...

Assalamualaikum
Thalatha
04-10-2011


Aku kena kuarantinkan diri sendiri.

PMR dah start. Ada yang cuti ada yang skulah.

Duk rumah yang sekangkang kera ni, apa lagi xtvt yang boleh buat selain dari melepak.

Pastu jadi rajin la ngadap FB jer. Sampaikan page HotFm pun aku rajin plak nak komen.

Tak sangka plak si Fara Fauzana nampak komen aku dan si Usop Wilcha baca komen tu, dan si Fara said, “waaa kelas Azie.” hehehehe

Tergolak aku!

Gitu banyak komen, cuma 2,3 komen yang dibaca on air.

elehhhh... agaknya orang lain tak heran pun. Aku heran? Sebab aku tak pernah komen di laman radio hangat tu, bila komen dibaca plak. Ok la kan?

hahahahaha!







35 comments:

  1. pernah juga call radio era - segmen riuh pagi era, kahkah.....

    (tapi dapat hadiah dari era tau..)


    ~kita yang 1st time on air atau di'on air' kan di radio, mesti terasa best, ye dak kak AA?

    ReplyDelete
  2. tahniah sebab komen anda terpilih..anda bertuah...hehehee

    ReplyDelete
  3. kalu mak jemah, mak jemah frame keratan tu tau

    hehehe

    ReplyDelete
  4. wah. kite se geng sekarang! hahaha!!!

    ReplyDelete
  5. NAJWA:
    Sebenarnya Kak Azie dah pernah masuk konti radio, ditemuramah. Masuk konti untuk segmen tertentu pun pernah. On air pun dulu selalu. Pastu dah malas aktif.
    Dengan Radio Hangat ni lagi la susah, sebab pengikut dia berjuta juta orang!

    ReplyDelete
  6. ACU:
    Sekali sekala seronok gak main-main camtuh.



    NM02:
    Alahaiii... frame di hati cukup. :)

    ReplyDelete
  7. Salam kenal :D

    Hahahaha..kiter dengar komen ni pagi tadi...terkekek sensowang dlm keta... congratslah komen anda berjaya on air...:p

    ReplyDelete
  8. Aslmkm.
    Sama macam berhenti keje gak kan? Jadi macam bengung. Tule melangkah ke zon2 lain! :)

    ReplyDelete
  9. SUE:
    Salam kenal, sila masuk. Terimakasih.
    Komen merapu.



    KHAIRIN:
    Hebak mano larrrr..



    DR FAUZIAH:
    Betul, bila kena berehat lama skit, mula rasa tak tentu arah. Rutin harian bercelaru.

    ReplyDelete
  10. kak azie jgan gelak nak bagi tau satu rahsia...rumah aina radio pun TAK DAK! cam nerlah nak comment kat ia org punya FB...

    ReplyDelete
  11. Tahniah kerana komen anda telah dibacakan di radio!... esok balik opis janganlah terikut-ikut perangai tu na...

    ReplyDelete
  12. JUN AINA:
    Kak Azie pun tak pasang radio. Tadi tu tengok kat TV8, kan ada siaran langsung Hot Fm.




    CHE MID:
    Kat ofis hanya bleh dengar, tapi internet tak boleh. Ni sebab berada di rumah la yang boleh merapu meraban.

    ReplyDelete
  13. KAKCIK:
    Kesian, komen Kakcik baru release dari spam. Ntah kenapa, berulang semula komen Kakcik lari ke spam.

    ReplyDelete
  14. Hi Azieazah, not bad....maybe can become part time radio announcer, ha ha....
    I like your header pic of the shoe. Very nice.
    Keep well, have a nice day.
    Lee.

    ReplyDelete
  15. saya teringin nak komen kat FB hot FM tu..nanti saya try..hehehe

    ReplyDelete
  16. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  17. wah akak betul2 kelas , bertuah badan hehehe...

    ReplyDelete
  18. UNCLE LEE:
    U like the shoe? thanks!



    DADDY ZIYYAD:
    Kena klik like dulu kat page tu.



    AMY:
    Kelas Oren jerrrr...

    ReplyDelete
  19. salam

    rasa macam tak caya je ye..fara fauzana lagi..

    dah follow jom follow back

    ReplyDelete
  20. dah lama benar tak layan radio era, sinar fm dah jarang2 sangat skrg sebab naik muto ke tempat keja. hihihihihi

    ReplyDelete
  21. kat rumah kalau nak dengar radio kena on kat astro sebab radio pun takde.. hikhikhik..
    dalam kereta pulak hanya channel tertentu je boleh dengar.. hahaha..

    ReplyDelete
  22. EELOBOR:
    Sama ler. Kak Azie pun pegi keja naik moto gak. 5 min sampai. Sambung dengar radio kat ofis.



    AIZAMIA:
    Tadi pun Kak Azie tengok kat Astro ler tu, sebab rini cuti.
    Kalu radio selalunya setia dengan channel “I follow!”

    ReplyDelete
  23. AA SMTI, Sejak ada 'Bukumuka', kampung kita sudah mulai kosong, tiada lagi terdengar Sribulanbersembang dengan kawan kawan sekampung riuhrendah hingga ke malam, tiada lagi jemaah surau rumah kerumah, tiada lagi baraan tiap raya. Rindu semua tu. Dulu lain sekarang lain kan?

    ReplyDelete
  24. RED RAMBUTAN:
    Dunia bergolak dan berubah, lalu kita penghuninya juga teringin pada perubahan itu.
    Jika ada rasa rindu, pandang bulan tenung awan. Hahahahaha!



    AZANI:
    Yup. Sebelum SRP ialah LCE, tapi zaman saya SRP. Saya era pertengahan. LCE tu era veteran. hehehehe.

    ReplyDelete
  25. Banyak amsa, tapi asyik rasa nak tido je..nak duduk lama2 tak bleh, cepat penat, huhuh

    ReplyDelete
  26. ZEZEBEL:
    Orang mengandung memang duduk lama cepat penat. Takpa, kerap berjalan jalan pun bagus.

    ReplyDelete
  27. kelassss kau maria... eh eh veri the kelazzz kak azie.

    ReplyDelete
  28. Dah terasa mcm selebriti pulakkan bila komen kita di beri perhatian :)

    ReplyDelete
  29. Assalamualaikom kak azie.. :)

    teman pon zaman SRP..
    skolah rendah Penilaian Drjh 5 ye.. last batch ;)

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails