Tuesday, October 18, 2011

Dalam dedar ada debar, bukan bawah gebar...

Assalamualaikum
Thalatha, petang
18-10-2011


Pasai pa kebelakangan ni aku selalu demam malam? Bila malam jer, mula dedar.

Batuk dak ilang lagi, selsema plak dah nak mai.

Sudahnya, sepanjang minggu (masuk 2 minggu lebih) aku memang tidak dibenarkan masuk ke Lantai Pengurusan. Especially kerana My Big Boss ada sebelah pagi. Takut jangkit. Okey lahhhh...

Kata orang nak baik batuk, makan eksrim. Betul ka? Ada yang serasi, ada yang makin teruk.

Aku pun cuba nak amik risiko. Memang la aku tak takut.


Fruit-Land, lunch hari tu.


Apa nama menu ni? Alaaa... Spagheti Chicken Black Pepper kot. Lupa plak dah.


Eskrim “Corn” sampai semangkuk. Habis tetap habis!


Wokeh, aku kena hadir mesorat penting malam ni. Hujan plak tuh...

Ada ker yang nak belanja aku Roti Sardin Garing malam nih?



~...serasa tidak sabar menanti pulangnya dia, kali ini SERI BULAN pula dengan muka tak malunya bercampur nekad, menghantar sms di malam pekat yang hanya sepatah, “Aishiteru!” walaupun dia sedar kelak HISYAM akan memulang balik sms dulu yang yang berbunyi, “But I’m not!”...~









10 comments:

  1. Azie..aiskrim vanilla je.yang lain2 tu..makan sedap je..tak jadi ubat..

    ReplyDelete
  2. Kakcik pun belum begitu sihat, harap2nya semua ok pada 23/20 nanti.

    ReplyDelete
  3. saya dah sembuh..
    berkat doa kawan2 juga.
    jadi saya doakan akak sembuh.
    selsema dan demam memang penat.
    makanla madu kak.

    ReplyDelete
  4. Makan ubat n berehat.
    Moga cepat sembuh.

    ReplyDelete
  5. Azie, demam orang lama ni melarat-larat....memang susah nak sembuh.....

    bila jauh tu barulah terasa rindu....kan???

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum,
    Orang demam malam, mana leh kuar memalam...

    ReplyDelete
  7. Aslkm

    Hei deman apa ni, makan icecream lagi.
    eh apa tu...jauh terasa rindu..?

    ReplyDelete
  8. AA musim kot ..... CA pun bersih tak berrenti ... sampai terkucil heheheh

    ReplyDelete
  9. Alahai .. Kakcik tak sihat. Kak azie pun lum btl2 ok. Jaga diri baik2 ye kekanda ber2. Dinda doakan cepat sembuh hendaknya.

    ReplyDelete
  10. sakit sakit ni alarm badan utk kita berehat..itu pendapat saya..
    =}

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails